نظارت بر سلامت و امنیت غذایی مردم فارس با تشکیل یک کارگروه
علمي
بزرگنمايي:
فارس آنلاین - قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: سلامت و امنیت غذایی شهروندان در استان فارس را با تشکیل یک کارگروه تخصصی رصد میکند.
به گزارش ایسنا منطقهی فارس به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی شیراز، سید سعید موسوی افزود: این کارگروه که بیش از 30 عضو ثابت دارد، تمام ابعاد امنیت و سلامت غذای شهروندان را بررسی و رصد میکند.
او با این توضیح که رییس کارگروه، معاون سیاسی استانداری فارس است، گفت: این کارگروه که به کارگروه ساغ شناخته میشود، به دبیری علوم پزشکی شیراز و با حضور مدیران ارشد ادارهها و سازمانهای استان، هر 2 ماه یکبار تشکیل جلسه میدهد.
او ادامه داد: با هدف پیشبرد اهداف و انجام وظایف کارگروه ساغ، این کارگروه در شهرستانهای مختلف و با ریاست فرماندار تشکیل شده است.
موسوی اضافه کرد: همسو با اجرایی شدن تصمیمات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور و همچنین رفع مشکلات استانی، دبیرخانه کارگروه، اقدام به جمع آوری اطلاعات و اولویت بندی مشکلات و سپس انعکاس پیشنهادات مربوطه برای طرح در جلسات کارگروه "ساغ" استان می کند.
قائم مقام رئیس دانشگاه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، اضافه کرد: پس از بررسی پیشنهاد و برنامه ریزی راهبردی در جلسات، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان، با همکاری سایر دستگاه های مرتبط در استان، اقدامات لازم در زمینه ارتقای خدمات سلامت و امنیت غذا را در سطح استان انجام می دهند.
انتهای پیام
-
دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۲:۲۶
-
۳۱۳ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/17216/