آخرين مطالب

قارچ‏های پرورشی در بسته‏ بندی‎های برچسب‏دار قابل مصرف است علمي

قارچ‏های پرورشی در بسته‏ بندی‎های برچسب‏دار قابل مصرف است

  بزرگنمايي:

فارس آنلاین - کارشناس ارشد صنایع غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز تاکید کرد که قارچ‏ های پرورشی در بسته‏ بندی ‎ های برچسب‏دار هیچگونه خطری برای سلامت افراد به دنبال ندارد و قابل مصرف است.
  آرش بهرامی چهارشنبه 30 خرداد در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بیش از 1100 گونه قارچ خوراکی در جهان وجود دارد، گفت: در ایران نیز با توجه به تنوع اقلیم و شرایط آب و هوایی، تنوع ژنتیکی قارچ‌های خوراکی بسیار بالا است.
او گفت: امروزه قارچ ‎ های خوراکی به صورت پرورشی و تحت نظارت کارشناسان خبره کشت داده شده و در بسته ‎ بندی‌های برچسب‌دار در دسترس مردم قرار می گیرد، این نوع قارچ سالم بوده و قابل مصرف است و افراد بدون نگرانی می توانند آن را استفاده کنند.
این کارشناس صنایع غذایی با بیان اینکه قارچ ‎ های خوراکی به دو دسته قارچ ‎ های طبیعی که در طبیعت یافت می ‎ شوند و قارچ های پرورشی تقسیم می شود، افزود: در محیط‏های پرورش قارچ ‎ های خوراکی، برای کنترل بهداشت و جلوگیری از آلودگی مواردی مثل ضدعفونی کردن کفش­ها، استفاده از دستکش یک بار مصرف، استفاده از روپوش، جلوگیری از رفت و آمد افراد متفرقه و جلوگیری از ورود حشرات به محیط کشت رعایت می شود.
کارشناس ارشد صنایع غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، ادامه داد: بهترین توصیه در این زمینه استفاده از قارچ ‎ های خوراکی بسته ‎ بندی شده موجود در بازار است؛ چرا که بذر این نوع قارچ ‎ ها شناخته شده و استریل بوده و از موسسات معتبر و تحت نظارت تهیه می ‎ شود.
او اضافه کرد: با توجه با اینکه در کشت پرورشی قارچ ‎ ها، بستر پرورش قارچ، استریل و گندزدایی می ‎ شود و فاقد هر گونه آفت و بیماریست و بذر قارچ (اسپان) نیز به صورت استریل از موسسات و یا کارگاه ‎ های معتبر و تحت نظارت تولید کننده قارچ تهیه می ‎ شود، بنابراین هیچ­گونه خطری از لحاظ سمیت و بیماری زا بودن، مصرف‌کنندگان را تهدید نمی‌کند.
بهرامی یادآور شد: تشخیص و شناسایی قارچ‌های خوراکی از قارچ‌های غیرخوراکی و سمی در طبیعت بسیار دشوار است، به همین دلیل توصیه می‌شود که افراد از جمع‌آوری و مصرف قارچ ‎ های وحشی در طبیعت خودداری کنند.
این کارشناس ارشد توصیه کرد: با توجه به ارزش تغذیه­ای بالای قارچ ‎ های خوراکی، استفاده از این ماده غذایی با در نظر گرفتن نکات یاد شده را در سبد روزانه یا هفتگی فراموش نکنیم.




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تفکر معماری زمینه ساز دستیابی به دولت الکترونیک است

ایران بودجه مناسبی برای توسعه معماری سازمانی هزینه کند

آغاز شانزدهمین همایش بین‌المللی زبان و ادبیات انگلیسی در شیراز

آغاز چهارمین دوره مدارس فصلی خلاقیت در شیراز

اجرای طرح آمایش دانشگاه‌ها با هدف کیفی‌سازی آموزش عالی

ایران در عرصه علمی بسیار مقتدر است/ مهارت افزایی در دستور کار دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد

سمینار آشنایی با مشاغل پردرآمد در جهاددانشگاهی فارس/ جراحی پلاستیک پولسازترین شغل در ایران

معماری سازمانی زمینه ساز پویایی اقتصادی است

باید از منابع سلامت حفاظت شود

پایه ریزی وظایف دولت برپایه فناوری اطلاعات ضروری است

برگزاری نهمین کنگره کاربردی دندانپزشکی کشور در شیراز

ایرانی همواره صلح‌طلب و سردمدار آشتی بوده است

آغاز کنگره بین‌المللی سلامت برای صلح در شیراز/ تبادار: پیشگیری از جنگ باید درس دانشگاهی باشد

پذیرش 9 هزار بیمار تصادفی در بیمارستان رجایی شیراز

صدور پیام سلامت برای صلح از شیراز به جهان/ کنگره سلامت برای صلح امروز آغاز می‌شود

هفتمین سمینار بین‌المللی سلامت زنان به میزبانی شیراز برگزار می‌شود

شناسایی 1500 نوزاد مشکوک به عقب ماندگی ذهنی در فارس

هفت هزار دانش‌‎آموز در فارس مهارت‌های زندگی را فرا می‌گیرند

قدردانی از دانش‌آموزان مدال‌آور علمی استان فارس

کشت زعفران در بستر هیدروپونیک و محیط بسته برای نخستین بار در کشور

كشت زعفران در بستر هیدروپونیک و محیط بسته برای نخستین بار در كشور

کشورهای عضو آیسسکو بر تقویت تبادلات علمی تاکید کردند

لزوم پیشگیری از بروز موارد جدید تالاسمی/ تالاسمی‌های ایران با اروپا برابری می‌کند

کارآفرینی عامل بهبود کیفیت زندگی در هر کشوری است

همکاری علمی نقش مهمی در نگرش مثبت بین ملت ها دارد

اجلاس دبیران کل کشورهای عضو آیسسکو در شیراز/ تلاش برای مرجعیت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

اجلاس دبیران کل کشورهای عضو آیسسکو آغاز به کار کرد

آخرین مهلت ثبت‌نام در نهمین مسابقه خلاقیت ابن‌سینا 25 آبان ماه

رونمایی از تمبر یادبود اجلاس آیسسکو و ISC

خسارت 50 میلیاردی آتش‌سوزی پیام‌نور اوز

آموزش و پرورش در تفاهم و صلح ملت‌ها نقشی کلیدی دارد

اجلاس دبیران کمیسیون های ملی آیسسکو در شیراز آغاز به کار کرد

بیش از 74 درصد دیابتی‌های موردانتظار فارس شناسائی شده‌اند

برگزاری رویداد کارآفرینی "تازه شو" توسط جهاددانشگاهی فارس

برگزاری شانزدهمین همایش زبان و ادبیات انگلیسی در شیراز

افت کیفی خدمات بیمه سلامت/ هدف تحریم فشار بر مردم است

شرایط تزریق واکسن آنفلوانزا/ لزوم تزریق واکسن به گروه‌های پرخطر

دارو مهمترین علت مسمومیت کودکان/ مسمومیت دومین علت مرگ اطفال

کاهش مرگ براثر مسمومیت با تلاش متخصصان در شیراز/ افزایش موارد مسمومیت دارویی در فارس

بهره‌گیری از ظرفیت مددکاران اجتماعی در کاهش آسیب‌های اجتماعی

اهمیت تغذیه در پیشگیری از پوکی استخوان

برونسپاری 480 میلیارد ریال طرح خدماتی به بخش خصوصی

تغذیه مناسب فصل پاییز برای افراد مبتلا به آلرژی

بیمار روانی مخاطره‌ای برای کل جامعه محسوب می‌شود

استان فارس با کمبود روانپزشک مواجه است

پوشش حمایتی برای بیماران روانی لازم است/ جوامع شاد تعداد بیمار روانی کمتری دارند

ثبت اختراع دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مراجع بین‌المللی

تولید انسولین انسانی توسط پژوهشگران در شیراز

اندازه گیری قندخون برای همه زنان باردار الزامی است

سومین نشست کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی فارس برگزار شد