تغذیه مناسب فصل پاییز برای افراد مبتلا به آلرژی
علمي
بزرگنمايي:
پیام فارس - کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوههای حساسیت زا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.
به گزارش ایسنا منطقه فارس به نقل از علوم پزشکی شیراز، عاطفه کهنسال گفت: میوههای انرژی زا مثل موز، میوه های گرم تر مثل انبه، میوه های دارای ویتامین C مانند مرکبات و سیب و خشکبارهایی مانند خرما برای پیشگیری از سرماخوردگی توصیه میشود.
پیشنهاد این کارشناس تغذیه برای افراد سرد مزاج، استفاده از دوغ و ماست همراه با نعناع و کاکوتی برای جلوگیری از درد مفاصل است.
او اضافه کرد: مناسب است افراد سرد مزاج در این فصل از غذاهایی مانند دانه های حبوبات، کنجد، خرما و عسل بیشتر استفاده کنند .
کهنسال گفت: مصرف ترشی در فصل پاییز در افرادی که حساسیت دارند و مستعد سرماخوردگی و آنفولانزا هستند به تشدید علایم آنها کمک می کند .
او استفاده از سبزی ها را بهترین راه مبارزه با آلرژی بیان کرد و ادامه داد: جعفری، کلم پیچ، کلم برکلی و موادی که شامل کورستین مانند سیر و پیاز هستند یکی از سلاح های مبارزه با آلرژی هستند و بهتر است از آن ها در بیشتر غذاها استفاده شود .
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه کلم بروکلی می تواند سینوس ها را تا حدودی بهبود بخشد و از آلرژی بکاهد، توصیه کرد: روزانه مقداری از این ماده در حالت خام یا بخارپز استفاده شود .
انتهای پیام
-
چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۵:۴۰
-
۱۷۷ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/64889/