پایگاه خبری تحلیلی پیام فارس

آخرين مطالب

هنگام خرید محصول به برچسب آن دقت کنید علمي

هنگام خرید محصول به برچسب آن دقت کنید

  بزرگنمايي:

پیام فارس- زهرا مجدی  اظهار داشت: این موارد شامل نوع فرآورده و نام تجاری و شماره پروانه بهداشتی ساخت یا شماره شناسه نظارت کارگاهی، تاریخ تولید و انقضا، وزن خالص، شماره سری ساخت، ترکیبات یا مواد تشکیل دهنده، نام و نشانی تولید کننده یا بسته بندی کننده، شرایط نگهداری محصول، هشدارها( در صورت لزوم)، نحوه مصرف و عبارت " ساخت ایران" و جدول نشانگر رنگی تغذیه ای برای مواد غذایی و آشامیدنی است.
وی ادامه داد: از خرید مواد غذایی فله ای و یا محصولات دارای بسته بندی فاقد مشخصات فوق پرهیز کنید، چرا که ممکن است در شرایط غیر بهداشتی و بدون رعایت استانداردهای مربوط تولید شده باشد و در صورت بروز مشکل پیگیری قانونی امکانپذیر نیست و همچنین به دلیل نداشتن بسته بندی مناسب در معرض آلودگی ثانویه قرار دارد.
مجدی با بیان اینکه همه فرآورده های غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی خارجی باید دارای برچسب ردیابی، کنترل اصالت و سلامت کالا باشند گفت: مواردی که روی برچسب مشاهده می گردد شاملGTN (شناسه تجاری فرآورده): شماره 14 رقمی که برای هر نوع فرآورده در سطح جهان اختصاصی است،UID ( شناسه ردیابی و رهگیری): شماره ای 20 رقمی که برای هر واحد فرآورده بر اساس استاندارد اختصاص داده شده است،LOT( سری ساخت): شماره ای است که شرکت تولید کننده به هر سری ساخت محصول اختصاص می دهد،EXP( تاریخ انقضا): بصورت روز/ ماه /سال،کد 16 رقمی : که زیر لایه اسکرچ وجود دارد و برای هر کالا اختصاصی است و بارکد دوبعدی: جهت امنیت برچسب لحاظ شده و با بارکد خوان ویژه بازرسین خوانده می شود میباشد.
وی با اشاره به نشانگر رنگی تغذیه ای بیان کرد: این نشانگر راهنمایی مطمئن برای ارتقای سلامتی است و کمک می کند تا بتوانید با توجه به شرایط فیزیکی و جسمانی، بیماری های احتمالی و نیازهای فردی، انتخاب مناسبی از یک محصول غذایی داشته باشید. چراغ راهنمای تغذیه ای میزان 5 شاخص مهم مؤثر در سلامتی شامل میزان انرژی ( برحسب کیلوکالری)، میزان قند، چربی کل، نمک و اسیدهای چرب ترانس ( برحسب گرم ) را در هر سهم محصول مورد نظر به شما می دهد.
وی با بیان اینکه میزان شاخص های مذکور با سه رنگ قرمز، نارنجی و سبز مشخص می شود، گفت: رنگ سبز شما را به یک انتخاب مطمئن و سالم راهنمایی می کند و نشان می دهد آن شاخص در مقادیر مناسب سلامتی در محصول وجود دارد و مصرف آن مشکل ساز نیست. رنگ نارنجی نشان می دهد محصول میزان متوسطی از شاخص مورد نظر دارد و شما را به یک انتخاب نسبتا خوب راهنمایی می کند. رنگ قرمز نشان دهنده بالا بودن شاخص مورد نظر در محصول است و در مصرف آن ، مخصوصا برای افراد دارای مشکل، احتیاط لازم است و باید دقت کنید با توجه به فعالیت فیزیکی و شرایط جسمانی چه وقت و چه مقدار از محصول مصرف کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

حبوبات و تخم مرغ به جای گوشت آری یا نه؟

بزرگداشت 2 ریاضیدان برجسته کشور در دانشگاه شیراز

جشن 10 هزارمین عمل پیوند عضو در شیراز انجام شد

زیرساخت‌های پیوند عضو در کشور تسهیل می شود

انجام سالانه 600 پیوند کبد در شیراز/صدور دانش پیوند عضو از شیراز

تیم عملیاتی برای جمع آوری مبانی علمی طب سنتی تشکیل شود

سالانه بیش از 500 عمل پیوند کبد در شیراز انجام می شود

پیشتازی شیراز از اروپا و آمریکا در پیوند کبد

ده هزارمین پیوند عضو در شیراز همزمان با سفر وزیر بهداشت

وزیر بهداشت وارد شیراز شد

انتقال دانش پیوند اعضای شیراز به دیگر کشورهای دنیا

آینده‌ای درخشانتر پیش روی پزشکی شیراز و ایران قرار دارد

ده هزارمین پیوند تلاقی 2رویای بزرگ در بیمارستان پیوند اعضای بوعلی سینا است

وزیر بهداشت فردا به فارس سفر می‌کند

توزیع کتاب‌های درسی متوسطه از سوم شهریور آغاز می‌شود

اعلام زمان ثبت نام پذیرفته شدگان مدارس خاص در فارس

هیچ جایی در جهرم، مجوز آموزش طب سنتی و حجامت ندارد

نبود فرهنگ هم‌افزایی چالشی پیش‌روی پارک‌های علم و فناوری است

رونمایی از 10 محصول جدید دانش بنیان در شیراز

برگزاری ١٠ رویداد استارتاپی تا پایان امسال در فارس

جراحی‌های تومور و نخاع به شکل هفتگی مانیتور می‌شود

فرونشست؛ ویران‌گر بی‌هیاهو

تغذیه انحصاری با شیر مادر زیربنای سلامت

رونمایی از محصولات جدید شرکت‌های دانش بنیان علوم پزشکی شیراز

دستفروشی کتاب و حقوقی که نادیده گرفته می شود

بابایی: نادیده گرفتن ظرفیت‌های جهاد ظلم به کل جامعه است.

واکنش‌ها به پزشک متخصص اعصاب که پرستار را در شیراز کتک زد

دانش‌آموز شیرازی بر سکوی دوم المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک ایستاد

راه‌اندازی رشته‌های گردشگری و هتلداری در دانشکده فنی شیراز

راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به سنگ کلیه

پیام تبریک رییس جهاددانشگاهی فارس به مناسبت "روز خبرنگار"

برگزاری آزمون استخدامی آتش نشانی در 21 حوزه فارس/ اعلام نتایج طی یکماه آینده

ظرفیت جهاددانشگاهی به خوبی دیده نشده است

سه دارنده رتبه تک‌ رقمی کنکور فارس از قلم افتادند

دانشگاه‌های نسل سوم می‌توانند تهدیدها را به فرصت تبدیل کنند

راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به سنگ کلیه

جهاددانشگاهی با اتکاء به توان تخصصی پاسخگوی نیازهای امروز جامعه است

راه اندازی دومین بانک شیر مادر کشور در شیراز

طرح نسخه‌نویسی الکترونیک در دو راهی بیم و امید

کارخانه نوآوری، گامی برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان

امضای تفاهمنامه بین مسئولان ارشاد و جهاددانشگاهی فارس

افتتاح مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی در دانشگاه شیراز

حذف 5 رشته دانشگاه سلمان فارسی کازرون منتفی شد

نقش مهم دوره پیش‌دبستانی در کاهش افت تحصیلی دانش آموزان

پوچی درون چرایی و راهکارهای پیشگیری

دوره توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشگاه فنی کشور برگزار شد

چهارمین همایش ملی مهندسی پزشکی در شیراز برگزار می شود

خطرات درمان دیرهنگام زردی نوزاد

چهارمین همایش ملی مهندسی پزشکی در شیراز برگزار می‌شود

نشست «مقایسه‌ موسیقایی شعر حافظ و ترجمه‌های انگلیسی آن» برگزار شد