پایگاه خبری تحلیلی پیام فارس

آخرين مطالب

هنگام خرید محصول به برچسب آن دقت کنید علمي

هنگام خرید محصول به برچسب آن دقت کنید

  بزرگنمايي:

پیام فارس- زهرا مجدی  اظهار داشت: این موارد شامل نوع فرآورده و نام تجاری و شماره پروانه بهداشتی ساخت یا شماره شناسه نظارت کارگاهی، تاریخ تولید و انقضا، وزن خالص، شماره سری ساخت، ترکیبات یا مواد تشکیل دهنده، نام و نشانی تولید کننده یا بسته بندی کننده، شرایط نگهداری محصول، هشدارها( در صورت لزوم)، نحوه مصرف و عبارت " ساخت ایران" و جدول نشانگر رنگی تغذیه ای برای مواد غذایی و آشامیدنی است.
وی ادامه داد: از خرید مواد غذایی فله ای و یا محصولات دارای بسته بندی فاقد مشخصات فوق پرهیز کنید، چرا که ممکن است در شرایط غیر بهداشتی و بدون رعایت استانداردهای مربوط تولید شده باشد و در صورت بروز مشکل پیگیری قانونی امکانپذیر نیست و همچنین به دلیل نداشتن بسته بندی مناسب در معرض آلودگی ثانویه قرار دارد.
مجدی با بیان اینکه همه فرآورده های غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی خارجی باید دارای برچسب ردیابی، کنترل اصالت و سلامت کالا باشند گفت: مواردی که روی برچسب مشاهده می گردد شاملGTN (شناسه تجاری فرآورده): شماره 14 رقمی که برای هر نوع فرآورده در سطح جهان اختصاصی است،UID ( شناسه ردیابی و رهگیری): شماره ای 20 رقمی که برای هر واحد فرآورده بر اساس استاندارد اختصاص داده شده است،LOT( سری ساخت): شماره ای است که شرکت تولید کننده به هر سری ساخت محصول اختصاص می دهد،EXP( تاریخ انقضا): بصورت روز/ ماه /سال،کد 16 رقمی : که زیر لایه اسکرچ وجود دارد و برای هر کالا اختصاصی است و بارکد دوبعدی: جهت امنیت برچسب لحاظ شده و با بارکد خوان ویژه بازرسین خوانده می شود میباشد.
وی با اشاره به نشانگر رنگی تغذیه ای بیان کرد: این نشانگر راهنمایی مطمئن برای ارتقای سلامتی است و کمک می کند تا بتوانید با توجه به شرایط فیزیکی و جسمانی، بیماری های احتمالی و نیازهای فردی، انتخاب مناسبی از یک محصول غذایی داشته باشید. چراغ راهنمای تغذیه ای میزان 5 شاخص مهم مؤثر در سلامتی شامل میزان انرژی ( برحسب کیلوکالری)، میزان قند، چربی کل، نمک و اسیدهای چرب ترانس ( برحسب گرم ) را در هر سهم محصول مورد نظر به شما می دهد.
وی با بیان اینکه میزان شاخص های مذکور با سه رنگ قرمز، نارنجی و سبز مشخص می شود، گفت: رنگ سبز شما را به یک انتخاب مطمئن و سالم راهنمایی می کند و نشان می دهد آن شاخص در مقادیر مناسب سلامتی در محصول وجود دارد و مصرف آن مشکل ساز نیست. رنگ نارنجی نشان می دهد محصول میزان متوسطی از شاخص مورد نظر دارد و شما را به یک انتخاب نسبتا خوب راهنمایی می کند. رنگ قرمز نشان دهنده بالا بودن شاخص مورد نظر در محصول است و در مصرف آن ، مخصوصا برای افراد دارای مشکل، احتیاط لازم است و باید دقت کنید با توجه به فعالیت فیزیکی و شرایط جسمانی چه وقت و چه مقدار از محصول مصرف کنید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پیام تبریک رئیس جهاددانشگاهی فارس به مناسبت نوروز 98

سرگیجه ها را جدی بگیرید

مراکز درمانی فارس آماده ارائه خدمت در ایام نوروز است

جایزه ادبی داستان کوتاه پانصد واژه‌ای «نویسندگان پارس»

گربه سان کمیاب در جهرم از مرگ نجات یافت

برگزاری دومین رویداد استارتاپی کارآفرینی جهاددانشگاهی فارس

بیش از 94 درصد افراد 10 تا 49 سال کشور باسواد هستند

آغاز به کار درمانگاه فوق تخصصی پروین دالکی در شیراز

تزکیه انبساط فطری انسان را به‌دنبال دارد

درخشش دانشجویان ورزشکار دانشگاه علوم پزشکی شیراز در کشور

هنگام خرید محصول به برچسب آن دقت کنید

تهیه بانک اطلاعاتی فارغ‌‎التحصیلان فنی و حرفه‌ای برای اشتغال

اضمحلال پوسته قدیمی آموزش و پژوهش در دانشگاه شیراز

جوهر نمک و مواد سفید کننده را مخلوط نکنید

مفاخر فارس که در سال 97 چشم بر جهان بستند

افتتاح اورژانس بیمارستان اعصاب و روان شیراز به مناسبت روز شهدا

یکی از مراکز حفاظت از شبکه مجازی در جهرم فعالیت دارد

برگزاری آزمون فراگیر استخدامی توسط جهاددانشگاهی در فارس

مراکز بهداشتی بر روی هزار روز نخست زندگی در سلامت فرد بیشتر تمرکز کنند

کم شنوایی را جدی بگیریم!

برگزاری آزمون استخدامی فراگیر در یازده شهرستان فارس

آغاز به کار هشتمین کنگره افق‌های نوین توانبخشی در شیراز

افتتاح ساختمان جدید بیمارستان مسلمین در شیراز

ایران رتبه اول پیوند مغزاستخوان را در منطقه دارد

ایده های دانشجویی در کسب و کار شهری باعث کسب درآمد می شود

نمایش آثار برگزیده جشنواره سیما و منظر شهری از 17 اسفند در شیراز

شرکت های دانش بنیان به جای حمایت مالی نیازمندمحیط کسب وکارهستند

محصولات سلول های بنیادی وارد چرخه تولید شدند

استان فارس پیش نیازهای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان را دارد

خام فروشی، به نادیده گرفتن نیروی انسانی می انجامد

رویکرد دانشگاه شیراز، خروج از پوسته سنتی و قدیمی است

زیرساخت‌های حوره فناوری در علوم پزشکی فراهم است

تمرکز دانشگاه شیراز بر توسعه علوم انسانی

فعالیت 4200 شرکت دانش بنیان در کشور

سهم فارس از شرکت‌های دانش‌بنیان اقناع کننده نیست

خام فروشی نابودی زیرساخت‌ها را به دنبال دارد

افتتاح شتابدهنده تخصصی پرسیس ژن در شیراز

جوانان درقالب شرکت های دانش بنیان،تولید ثروت و اشتغال کنند

بخش کشاورزی باید علمی شود

معدوم سازی 9 تُن آب انار فاسد در شیراز

سفر سورنا ستاری به شیراز

ساخت اتاق تمیز سلول‌های بنیادی در شیراز

معاون رئیس جمهوری وارد شیراز شد

علوم پزشکی شیراز رتبه برتر وزارت بهداشت را کسب کرد

جهاددانشگاهی مبدع حرکت‌های خلاقانه خصوصا در زمینه قرآنی است

هنر شیواترین ابزار بیان غیرمستقیم حقایق است

مطالعات علمی یا سرپوشی برای تصمیم های دورهمی

شیراز میزبان "بازی بعد از 7.3"

منطقه اوراسیای غربی کریدوری برای ویروس تب برفکی است

آغاز به کار هشتمین نشست منطقه‌ای نقشه راه تب برفکی اوراسیا در شیراز