پیام فارس
استاندار فارس اعلام کرد:
شناسایی 119 نقطه پرخطر از نظر آسیب‌های اجتماعی در فارس
پنجشنبه 23 آذر 1396 - 3:31:10 PM
ایسنا - سیاسی
فارس آنلاین - استاندار فارس گفت: بالغ بر 119 نقطه‌ی آسیب دیده از آسیب‌های اجتماعی در فارس شناسایی شده است که 15 نقطه و محله آن در شیراز قرار دارد و از این تعداد 9 محله بحرانی است.
به گزارش ایسنا منطقه‌ی فارس اسماعیل تبادار عصر چهارشنبه 22 آذر در شورای اداری استان فارس، که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، گفت: در راستای سیاست کاری دولت در بحث اشتغال، استان فارس بر اساس گزارش‌های ارائه شده، همه‌ی دست‌اندرکاران یا مدیران هم و غم را بر این گذاشته‌اند با استفاده از کمترین امکانات بیشترین بهره را ببرند.
وی با اشاره به کمیت و کیفیت اقلیمی و ظرفیت‌های فارس در ابعاد معدنی، گردشگری، کشاورزی و صنعتی، گفت: یکی از پایه‌های اقتصاد استان فارس بحث کشاورزی بوده است، متاسفانه به دلیل خشکسالی چندساله مخاطرات جدی را شاهد هستیم.
او گفت: در بررسی وضعیت استان متوجه می‌شویم شهرستان‌هایی که 98 درصد اشتغال بر پایه کشاورزی بوده و در سال‌های گذشته برنجکاری داشتند امروز برهوت شده که مهاجرت بی‌رویه به شهرهای درجه یک و دو و سه را بسترسازی کرده است.
استاندار فارس با بیان اینکه مهاجرت باعث ایجاد آسیب‌های اجتماعی و ایجاد فقر بیشتر و بیکاری خواهد بود، گفت: یکی از دغدغه‌های مسئولان نگرانی در خصوص گسترش ناموزون آسیب‌های اجتماعی است، نمی‌‌توان ادعا کرد که همه این آسیب‌ها مترتب به بیکاری است اما یکی از مولفه‌های مهم بیکاری محسوب می‌شود.

تبادار با بیان اینکه 11 دستگاه اجرایی و 20 موسسه و سازمان ذیل وزارت تعاون است، گفت: به لحاظ ظرفیت‌های فراوان موجود در استان فارس، مجموعه‌های تحت مدیریت وزارت تعاون می‌توانند همراه برای حل مشکل بیکاری باشند.
او لزوم تاکید وزیر بر استفاده از ظرفیت‌های تحت مدیریت وزارت تعاون در همراهی بیشتر برای رفع بیکاری در فارس را خواستار شد و گفت: در موضوع آسیب‌های اجتماعی در فارس نزدیک به 119 نقطه و محله آسیب‌دیده از مشکلات مختلف از جمله اعتیاد داریم. حداقل به نظر می‌رسد که 15 محله در شیراز است که 9 منطقه اصطلاحا بحرانی قلمداد می‌شود.
استاندار فارس توسعه‌ی سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی را مورد تاکید قرار داد و اعلام کرد که فارس وضعیت مناسبی را در فراهم کردن بسترهای اشتغال داشته است، لذا خواستار همراهی و حمایت ویژه‌تر دولت نسبت به این استان برای گسترش بیشتر این فعالیت‌ها شد.
تبادار با اشاره به برخی مشکلات موجود در فارس برای بسترسازی اشتغال خصوصا توسط بخش خصوصی، لزوم حمایت بیشتر از گذشته دولت برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران در راستای حل این مشکلات را یادآور شد.
استاندار فارس با بیان اینکه از سال 86 بیمارستان دوم تامین اجتماعی در دستور کار بوده و 92 کلنگ‌زنی شده است، گفت: همچنان منتظر اجرایی شدن این بیمارستان در شیراز هستیم.
تبادار گفت: شاخص تعداد تخت به ازای هر 10 هزار نفر جمعیت استان 1.6 و میانگین کشوری 2.1 است، این یعنی فارس پائین‌تر است؛ شاخص براساس جمعیت بیمه‌شده 1.1 در فارس و در کشور 2.2 است.
استاندار فارس با مقایسه بین تخت فعال به ازای هر بیمه شده در فارس و سایر استان‌ها را مد نظر قرار داد و گفت: بیمارستان دوم تامین اجتماعی به عنوان یکی از ضرورت‌های اصلی استان فارس مد نظر قرار گرفته و احداث آن هرچه سریعتر اجرایی شود.
تبادار همچنین خواستار تسریع در انتقال کارخانه‌های پشم شیشه و سیمان شیراز به خارج از این کلانشهر شد.
نماینده مردم شیراز و نایب رییس دوم کمیسیون رفاه اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه اشتغال مشکل اول کشور است، گفت: برای محقق شدن پیش‌بینی برنامه‌ی توسعه باید سالانه 930 هزار شغل ایجاد شود.
محمد رضایی با بیان اینکه رسیدن به این هدف امکان‌پذیر نیست، لزوم همراهی بیشتر و تعامل مطلوب‌تر برای رفع بیکاری احساس می‌شود.
رضایی، احداث بیمارستان دوم تامین اجتماعی و بازگشتن مرکزیت هواپیمایی آسمان به استان فارس را به عنوان 2 خواسته‌ی مهم مردم فارس مطرح کرد.
کرمپور نماینده مردم فیروزآباد هم با بیان اینکه فارس در همه زمینه‌ها نسبت به سایر استان‌ها و با در نظر گرفتن تمام شاخص‌ها، عقب است، خواستار توجه بیشتر دولت برای رفع مشکلات این استان شد.
انتهای پیام

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/11182/شناسایی-119-نقطه-پرخطر-از-نظر-آسیب‌های-اجتماعی-در-فارس
بستن   چاپ