پیام فارس
گوشت بوقلمون گوشتي با کمترين سطح کلسترول
دوشنبه 20 مرداد 1393 - 11:15:38 AM
ايسنا

جاويد بهروزين  افزود: بالا بودن حجم توده گوشت قسمت‌هاي سينه و ران نسبت به حجم استخوان و در نتيجه ضايعات کمتر نسبت به گوشت‌هاي مشابه، ويژگي برجسته گوشت بوقلمون است.

 وي با اشاره به پروتئين بالاي گوشت بوقلمون تشريح کرد: گوشت سفيد و بدون پوست بوقلمون، يک ماده غذايي با پروتئين بالا و چربي کم است، کساني که بايد غذاهاي کم چرب بخورند، مي‏توانند از قسمت سفيد گوشت بوقلمون استفاده کنند.

 بهروزين، گوشت بوقلمون را منبعي سرشار از فسفر دانست و ادامه داد: گوشت بوقلمون به عنوان منبعي سرشار از فسفر (14 درصد در 100 گرم گوشت) و پتاسيم (7 درصد در 100 گرم گوشت)، ماده غذايي مناسبي براي کودکان محسوب مي‌شود.

مدير طيور سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي يادآور شد: گوشت بوقلمون منبع خوبي از ويتامين‌هاي آ، ب1، ب3، ب6، ب12 و املاحي چون سلنيوم، منيزيم، مس، آهن، روي، پتاسيم و اسيدآمينه تريپتوفان به ‌شمار مي‌رود.

بهروزين از برابري ميزان آهن موجود در گوشت بوقلمون در مقايسه با گوشت گوساله گفت و تاکيد کرد: گوشت بوقلمون مي تواند جايگزين بسيار مناسبي براي گوشت قرمز باشد و از لحاظ پروتئين با گوشت‌هاي قرمز و از لحاظ دارا بودن ميزان آهن نيز با گوشت گوساله برابري مي‌کند و مي‌تواند به عنوان يک گوشت با کيفيت در سبد پروتئيني خانوار قرار بگيرد.


http://www.Fars-Online.ir/fa/News/1167/گوشت-بوقلمون-گوشتي-با-کمترين-سطح-کلسترول
بستن   چاپ