پیام فارس
استاندار فارس در همایش ریحانه النبی:
نهج‌البلاغه باید در رفتار مسئولان مشهود باشد
چهارشنبه 16 اسفند 1396 - 15:20:42
فارس آنلاین - استاندار فارس معتقد است که نهج‌البلاغه و حکمت‌های آن نه تنها در گفتار بلکه در رفتار همه خصوصا مسئولان باید ساری و جاری باشد.
به گزارش ایسنا منطقه‌ی فارس، اسماعیل تبادار چهارشنبه 16 اسفند در همایش ملی ریحانه‌النبی در شهرستان مهر استان فارس، گفت: حضرت زهرا(س) یک اسوه تمام معنا در عشق به خدا و عبادت، خدمت به مردم و مبازره با ظلم است که با مسئولت در صحنه سیاسی و اجتماعی حاضر می شود.
تبادار افزود: تمام ابعاد لازم برای یک زن در فاطمه زهرا(س) جلوه کرده ؛ ایشان به تمام معنا انسان و به تمام معنا زن است و تمام خصوصیاتی که یک زن نمونه از دیدگاه اسلام باید داشته باشد در شخصیت فاطمه(س) دیده می شود.
او گفت: ایشان موجودی الهی و جبروتی است و تمام جلوه ملکوتی در او جمع شده؛ بزرگترین استوانه عالم خلقت است و همه لحظات عمر او سرشار از درس اجتماعی و اخلاق برای همه مردم جهان به شمار می‌رود؛ حمایت از انسان محروم و خروش برای ساخت جامعه ای که مقتضیات رشد را در خود دارد، رسالت بزرگی بود که یگانه دخت پیامبر به آن پرداخت.
استاندار فارس در ادامه با اشاره به جایگاه نهج البلاغه گفت: نهج البلاغه و اخلاق فاطمه و همسر داری فاطمه ضرورت جامعه امروز به شمار می‌رود؛ منش عدالت خواهی که ضرورت جامعه است، با عنایت به نهج‌البلاغه قابل گسترش در جامعه خواهد بود.
تبادار با بیان اینکه شناخت علی و سیره علی در اجرای عدالت بسیار سودمند است تصریح کرد: نهج البلاغه باید در گفتار و کردان همه‌ی ما خصوصا مسئولان ساری و جاری شود. باید با اهتمام به کم گویی و عمل بیشتر مد نظر باشد.
وی افزود: حضرت علی(ع) صاحب وسیع ترین فرهنگ قرآنی بود چرا که از کودکی در دامن وحی و اسلام پروروش یافت ؛ ایشان از اسلام جدا نبوده و بررسی اسلامی بدون حضرت علی(ع) نقض و غلط است.
تبادار با بیان اینکه نهج البلاغه به عنوان مکتوبی که در بر گیرنده‌ی سخنان علی (ع) است، تاثیر ژرف بر ادبیات عرب و فارسی گذاشت ، تاکید کرد: نهج البلاغه کتاب همه انسان ها و کتاب حق و حقوق است و در فصا حت و بلاغت هم ردیف قران و به عنوان ریشه‌‌ای اصیل تلقی می‌شود.
استاندار فارس معتقد است که امام علی(ع) با رسیدن به خلافت به تجدید حیات برنامه پیامبر اکرم کمر بست و به مردم شیوه اجرایی مدیریت انسانی و مدنی را یاد داد و با تدوین عهدنامه استانداری و ارائه به مالک اشتر همه فن مدیریت را ترسیم کرد به گونه ای که این شیوه امروز هم برای همه مدیران عصر ها و همه جا کارایی دارد.
انتهای پیام

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/17315/نهج‌البلاغه-باید-در-رفتار-مسئولان-مشهود-باشد
بستن   چاپ