پیام فارس
آغاز به کار سومین کنفرانس ملی علوم پروتئینی و پپتیدی در دانشگاه شیراز
چهارشنبه 5 ارديبهشت 1397 - 13:12:46
فارس آنلاین - سومین کنفرانس ملی علوم پروتئینی و پپتیدی به میزبانی دانشگاه شیراز از امروز به مدت دو روز با با حضور صاحب‌نظران و اندیشمندان علوم بین‌رشته‌ای آغازشد.
به گزارش ایسنا منطقه فارس، د بیر علمی سومین کنفرانس ملی علوم پروتئینی و پپتیدی چهارشنبه پنجم اردیبهشت در آیین گشایش این همایش بیان کرد: این کنفرانس برای نخستین بار توسط دانشگاه شیراز در سال 93 برگزار شد و پس از آن دانشگاه اصفهان میزبان دومین کنفرانس بود.
وی از حضور 300 شرکت کننده از 40 دانشگاه کشور خبر داد و گفت: علاوه بر محققان و دانشحویان داخلی، شرکت کنندگانی از کشورهای هلند، آلمان، فرانسه، سوییس، روسیه و اتریش نیز در این کنفرانس علمی حضور دارند .
استاد بخش زیست‌شناسی دانشگاه شیراز با بیان اینکه 300 مقاله توسط دبیرخانه این کنفرانس وصول شده است، گفت: از کل مقالات دریافتی، 250 مقاله پذیرفته شده است که 50 مقاله به شکل سخنرانی و 200 مقاله دیگر به شکل پوستر ارائه می‌شود.
به گفته یوسفی 10 مقاله از مجموع مقالات پذیرفته شده شفاهی مربوط به سخنرانانی از کشورهای خارجی خواهد بود .
د بیر علمی سومین کنفرانس ملی علوم پروتئینی و پپتیدی همچنین از سخنرانی پروفسور روبرت هوبر، از موسسه ماکس آلمان و برنده جایزه نوبل شیمی در سال 1988 میلادی در حوزه مطالعات ساختاری پروتئئین در این کنفرانس خبر داد .
یوسفی با بیان اینکه پروتئین‌ها و پپتیدها علاوه بر حوزه پزشکی در صنعت، علوم غذایی و حوزه‌های دیگر کاربردی وسیع دارند، افزود: یک سوم تجارت کل داورهای دنیا مربوط به این علوم است و ایران نیز در استفاده از این علوم به ویژه در بحش دارویی سهم قابل توجهی دارد .
وی با بیان اینکه فارغ‌التحصیلان زیادی در این حوزه در کشور داریم که می‌توانند قدم‌های موثری در راستای شکوفایی اشتغال و درآمدزایی و صادرات بردارند، گفت: متاسفانه هنوز از مزایای این علوم در کشور استفاده نشده در حالیکه تمرکز بر آن می‌تواند درآمدزایی بسیار خوبی داشته باشد .
این استاد دانشگاه شیراز همچنین به رشد 10 درصدی تجارت داورهای پروتئینی و پپتیدی در جهان اشاره و اضافه کرد: این حوزه، حوزه‌ای بکر برای سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود و دانشگاه شیراز در سال‌های اخیر با برگزاری اولین کنفرانس عملا به این بخش ورود کرده است.
یوسفی خاطرنشان کرد که هم‌اینک 30 شرکت دارویی ایران در زمینه‌ی تولید داروهای پروتئینی و پپتیدی فعال است.
وی شیمی پروتئین، مهندسی آنزیم‌ها، پروتئین‌ها، پپتیدهای متابولیکی، داروها و بیومارکرهای پروتئینی، فناوری‌های پیشرفته در حوزه مطالعات پروتئینی، پپتیدهای فعالی زیستی و کاربرد آنها در صنایع مختلف و کاربرد پروتئین در فناوری نانو را از مهمترین محورهای این کنفرانس نام برد.
انتهای پیام

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/22816/آغاز-به-کار-سومین-کنفرانس-ملی-علوم-پروتئینی-و-پپتیدی-در-دانشگاه-شیراز
بستن   چاپ