پیام فارس
لزوم بهره‌گيري از تمام ظرفيت‌هاي سياسي براي داشتن يك دولت مقتدر
يکشنبه 20 ارديبهشت 1394 - 8:33:35 AM
ايسنا
احد بهجت‌حقيقي در يك نشست خبري تصريح كرد: عده‌اي تحقق وحدت را در يك فكر شدن گروه‌ها و احزاب سياسي مي‌دانند، در حالي كه احترام به ديدگاه‌هاي مخالف زمينه تحقق اين مهم را فراهم مي‌كند.

وي افرود: بايد بپذيريم كه با به دست آوردن قدرت يا در دست گرفتن آن موجب نمي‌شود نظر و اراده خود را بر ديگران تحميل كنيم كه اين موضوع قابل تعميم در ميان جناح‌هاي متقابل است.

رييس شوراي حزب كارگزاران فارس علت اصلي به چالش كشيده شدن نقش وحدت در رويه اصلاح‌طلبان و اصولگرايان را احترام نگذاشتن به عقايد مختلف عنوان كرد و توسعه سياسي را يكي از راههاي توسعه احزاب به لحاظ كمي و كيفي دانست، چرا كه حضور احزاب قوي منجر به حضور دولت‌هايي منسجم و پاسخگو خواهد شد.

بهجت‌حقيقي با اين توجيه كه احزاب در طول زمان با مشي توجه به خواسته‌هاي مدني از هر طيف سياسي بايد فعاليت كرده و اقدامات و برنامه‌هاي خود را تنها محدود به زمان تبليغات انتخاباتي نكنند، خاطرنشان كرد: احزاب مي‌توانند در شكل‌گيري دولت‌هاي حزب ساخته حضوري فعال داشته باشند.

وي يادآور شد: تجربه نشان داده كه احزابي كه پس از تشكيل دولت‌ها ظهور و بروز يافته‌اند در اصل احزاب دولت ساخته‌اي محسوب مي‌شوند كه به واسطه فقدان پشتوانه اجتماعي در دوره‌اي كوتاه از زمان درخشندگي و پويايي خود را از دست داده و پس از آن رو به افول رفته‌اند.

اين فعال سياسي تأكيد كرد: اما احزابي كه در طي زمان به دنبال به دست آوردن پشتوانه اجتماعي بوده و در جهت ايجاد تشكيلات قوي با ساختاري حزبي تلاش كرده‌اند و صرفا همراه با تشكيل يك دولت نيامده و نمي‌روند بدون شك حضوري پر رنگ در صحنه سياسي خواهند داشت.

بهجت‌حقيقي اضافه كرد: امروز كشور ما ظرفيت ايجاد اينگونه احزاب را دارد اما متاسفانه به دليل بي‌توجهي به نگاه حزبي تاكنون فرصتي براي چنين احزابي به وجود نيامده است.

وي گفت: در دولت تدبير و اميد نيز كه شعار اعتدال و ميانه روي در الويت قرار گرفته، اين نقش كاملا مشهود است.

رئيس شوراي حزب كارگزاران فارس ادامه داد: اگر طي سال‌هاي گذشته نگاهي كه دولت يازدهم در ابتداي شكل‌گيري به استفاده از معتدلين طيف‌هاي مختلف سياسي در هيئت دولت و كابينه دارد، وجود داشت، نهادينه شده بود، شاهد تشكيل دولت‌هاي قوي بوديم، البته بايد اميدوار بود كه تفكر مد نظر دولت يازدهم، در عملا كامل‌تر شده و بسط بيشتري پيدا كند.

بهجت‌حقيقي همچنين پيشرفت اقتصادي را مهمترين دغدغه فعلي مسئولين دولتي برشمرد و در اين خصوص اظهارنظر كرد: مسائل اقتصادي تنها در دست يك جريان و يا يك تفكر سياسي خاص خلاصه نمي‌شود، اين موضوع نتيجه مشاركت سياسي مشاركت اقتصادي و پيشرفت همه جانبه كشور در تمام عرصه‌ها است.

وي با تأكيد بر اين نكته كه مسير افراط و تفريط هيچگاه و در هيچ برهه‌اي از زمان در يك جناح سياسي تنها به سرانجام نرسيده، گفت: افزايش آگاهي سياسي موجب شده تا مردم جلوتر از سياسيون حركت كنند و با انتخاب دولت اعتدالي نشان دادند كه آينده كشور را معتدليناز هر طيف سياسي رقم خواهند زد.

فعال سياسي حزب كارگزان فارس معتقد است وحدت زماني محقق مي‌شود كه احزاب و تشكل‌هاي سياسي با هر نگاه حزبي و جناحي به اين نتيجه برسند كه آينده كشور از آن كساني است كه بستر را براي خدمت دلسوزانه و واقعي به نظام فراهم كنند.


http://www.Fars-Online.ir/fa/News/2423/لزوم-بهره‌گيري-از-تمام-ظرفيت‌هاي-سياسي-براي-داشتن-يك-دولت-مقتدر
بستن   چاپ