پیام فارس
فارس در زمينه جلب مشارکت خيرين و ارايه خدمات سلامت سرآمد کشور است
يکشنبه 17 خرداد 1394 - 10:05:55 AM
ايرنا
 دکتر حسينعلي شهرياري در سفر به شيراز عملکرد دانشگاه علوم پزشکي شيراز را طي چند سال اخير در ابعاد مختلف از جمله توسعه واحد هاي دانشگاهي، برنامه پزشک خانواده و شيوه مديريت دانشگاه خوب ارزيابي کرد.

وي در حاشيه نشست مجمع نمايندگان دانشجويان تحصيلات تکميلي دانشگاه علوم پزشکي شيراز  گفت : از جمله مواردي که در استان فارس قابل ستايش است مشارکت همه جانبه خيرين سلامت در طرح هاي اين حوزه است .

وي ادامه داد : با همکاري مجمع خيرين سلامت طي چند سال گذشته بيش از سه هزارميليارد تومان از مشارکت هاي مردمي براي ساخت مراکز بهداشتي و درماني کشور در مناطق کم برخوردار هزينه شده است.

رييس کمسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي اضافه کرد: اقدامات خيرين سلامت باعث ارتقاي شاخص هاي بهداشتي در مناطق کم برخوردار و محروم کشور شده است.

دکتر شهرياري همچنين بر لزوم افزايش نظارت بيشتر بر توليدات برخي محصولات تاکيد و افزود: بسياري از هزينه هاي درمان، با پيشگيري قابل کنترل و کاهش است.

شهرياري که با دعوت مجمع نمايندگان دانشجويان تحصيلات تکميلي دانشگاه علوم پزشکي شيراز به شيراز سفر کرده بود با اشاره به اينکه طرح اسلامي شدن دانشگاهها که در شوراي عالي انقلاب فرهنگي در حال تصويب است، گفت :برگزاري کرسي هاي آزاد انديشي مورد تاکيد رهبر انقلاب به طور جدي در دست پيگيري است .

وي بيان کرد : در اين جلسات بايد به دانشجويان اجازه داد تاپيرامون مسائل مختلف به بحث و گفتگو و نقد عملکرد بپردازند.

بر اساس اين گزارش مجمع نمايندگان دانشجويان تحصيلات تکميلي دانشگاه، ضمن دعوت از رييس کمسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي، مشکلات و مطالبات مربوط با اين حوزه را مطرح و بررسي نمود که در اين نشست 11 نفر از نمايندگان و دانشجويان مقاطع دکتري و کارشناسي ارشد به ايراد نظرات جمع آوري گرديده از سطح دانشگاه پرداختند.

مشکل اشتغال فارغ التحصيلان تحصيلات تکميلي به ويژه مقطع دکتري، حقوق ناچيز دانشجويان دکتري، عدم برگزاري دوره هاي فرصت مطالعاتي طي سال هاي اخير، دادن اختيار به دانشگاه هاي علوم پزشکي جهت استفاده از اساتيد دانشگاه هاي معتبر دنيا به عنوان استاد راهنما يا مشاور، کمبود شديد اعضاي هيات علمي در بسياري از گروه هاي علوم پايه و بهداشت، برخلاف اضافه شدن رشته هاي تحصيلي جديد و افزايش ظرفيت دانشجويان طي سال هاي اخير و عدم وجود مجوز جهت به کار گيري اعضاي هيات علمي و انتقاد از عدم پرداخت پژوهانه از سال 1389 تاکنون به دانشجويان دکتري، بخشي از مباحث مطرح شده از سوي دانشجويان بود.

در همين راستا مباحث ديگري از قبيل انتقاد از عدم وجود مديريت يکپارچه در برگزاري همايش هاي پژوهشي سالانه در دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور، تقاضا جهت اهتمام بيشتر به طرح هاي کاربردي در ارزشيابي سالانه دانشجويان و اساتيد و عدم نظارت دقيق بر واردات کالاهاي آزمايشگاهي که دانشجويان با آنها در طرح هاي تحقيقاتي سرو کار دارند، انتقاد شديد در خصوص عدم واگذاري حق مسووليت فني براي فارغ التحصيلان علوم آزمايشگاهي از ديگر موارد مطرح شده بود.

ايجاد فضاي باز و نقادانه در دانشگاه ها، فراهم شدن فرصت هايي که دانشجويان بتوانند بيشتر با يکديگر آشنا شده و بيشتر به سمت ازدواج سوق داده شوند، به ويژه دانشجويان دکتري که عمده زمان خود را در آزمايشگاه ها و محيط هاي محدود به گروه تحصيلي خود سپري مي کنند، توجه بيشتر به نياز هاي فرهنگي دانشجويان با توجه به شرايط روز جامعه و نه بر مبناي شرايط گذشته که بتواند نيازهاي روز دانشجويان را تامين نمايد و دانشجويان دچار ياس و افسردگي و رکود نشوند.

بر اساس اين گزارش، مطالبات گروه پرستاري، در خصوص عدم تعرفه گذاري خدمات پرستاري، انتقاد نسبت به عدم اجراي عدالت در حقوق مرتبط با اين گروه در محيط هاي درماني و تقاضا جهت برقراري عدالت در گردش صحيح درآمد هاي بخش پرستاري از ديگر درخواست هاي مطرح شده توسط دانشجويان در جلسه عمومي با رئيس کمسيون بهداشت، درمان و آموزش پزشکي بود

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/2523/فارس-در-زمينه-جلب-مشارکت-خيرين-و-ارايه-خدمات-سلامت-سرآمد-کشور-است
بستن   چاپ