پیام فارس
پزشکيان: نوبت دولت يازدهم که شد برنامه پايش گذاشتند
چهارشنبه 27 خرداد 1394 - 8:27:02 AM
ايرنا
مسعود پزشکيان در جمع دانشجويان دانشگاه شيراز و در نشستي با عنوان `دوم خرداد ادامه دارد` افزود: نمي گويم که `پايش` نگذاريد، بلکه مي گويم که براي همه دولت ها اين گونه عمل کنيد و منصفانه نقد کنيد.

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در دولت اصلاحات اظهار کرد: نبايد در برنامه هاي اينچنيني به صورت کليشه اي و بدون استناد به اطلاعات نقد کرد؛ عوامانه حرف زدن کار آساني است.

وي ادامه داد: اين که تصويري را ارايه مي دهند که مردم با گرسنگي، بيکاري، تورم و گراني روبرو هستند؛ پرسش اينجاست که مگر اين وضعيت محصول عملکرد دولت فعلي است؟

پزشکيان اظهار کرد: دولت يازدهم ميراث دار چهار هزار ميليارد ريال پروژه عمراني نيمه تمام است که تا 20 سال ديگر هم اجراي آنها به پايان نمي رسد؛ حال اگر بخواهد اين طرح ها را به سرانجام برساند که عده اي ناسزا مي گويند و اگر اين گونه عمل نکند که به گونه اي ديگر واکنش نشان مي دهند.

وي بيان کرد: به مدت هشت سال در صدا و سيما اجازه ندادند که عملکرد دولت هاي نهم و دهم تحليل شود و مانع از طرح نظر و بحث 70 اقتصاددان شدند و برخي گفتند که ما همه چيز بلد هستيم؛ اين در حالي است که من با وجود 36 سال درس خواندن تنها مي توانم در حوزه تخصصي خودم يعني جراحي قلب صحبت کنم.

نماينده تبريز مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: در اين مدت آمار نادرست به مردم اعلام شد و وعده دادند که در هشت سال بيکاري نخواهد ماند، سود بانکي و نرخ تورم تک رقمي مي شود و دزدان و رانت خواران را نخواهيد ديد اما در پايان اين دوره شاهد بوديم که بيکاري همه جا را فراگرفت، دزدي ها و رانت خواري ها آشکار شد.

** حمله به مطهري در شيراز

پزشکيان دربخش ديگري از سخنان خود با اشاره به واقعه حمله عده اي به علي مطهري در 18 اسفندماه 93 زماني که وي از فرودگاه شيراز عازم دانشگاه شيراز براي سخنراني بود، اظهار کرد: مسخره است که عده اي در دانشگاه تحمل حرف مخالف و نقد را نداشته باشند، دانشگاهي که جسارت شنيدن حرف مقابل را ندارد يا نقد دانشجو را بشنود را نمي توان دانشگاه ناميد.

وي ادامه داد: به دنبال حمله به آقاي مطهري، با نمايندگان کلنجار رفتيم که عده اي که 24 ساعت حرف مي زنند، بگذارند ديگري هم حرف بزند حتي اگر قرار است بي ربط حرف بزند؛ مردم مي فهمند و تشخيص مي دهند.

نماينده مردم تبريز در مجلس گفت: اين واقعه زشتي در مجلس بود که زماني که نماينده مجلس (علي مطهري) حرف بزند او را هو کردند و اجازه ندادند حرف بزند؛ دانشگاه که اولي تر از مجلس است و بايد اعتقادات و نظرات در آن گفته و نقد شود.

** اهميت انتخابات مجلس

پزشکيان در بخش ديگري از سخنان خود بر اهميت انتخابات آتي مجلس شوراي اسلامي در اسفندماه 94 تاکيد کرد و گفت: بايد انسان هاي کارشناس، توانمند و غيرمعامله گر به مجلس راه يابند و به کساني راي داد که نان به نرخ روز خور نيستند.

وي ادامه داد: انتظار است که دانشگاهيان به جاي ورود به دعوا، شاخص ارايه دهند و بر اساس شواهد بحث کنند تا فضا براي تصميم گيري مردم روشن شود.

اين فعال سياسي با بيان اين که اصولگرا هستم اما اين اصول بايد با اصلاحات شکل گيرد، اظهار کرد: نقش مجلس در تصويب قانون جامع و نظارت و پيشبرد صحيح امور در جامعه بسيار مهم است.

** ضرورت پرداخت هاي عادلانه در جامعه

اين پزشک جراح قلب در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اين که با توجه به تخصصم در حوزه پزشکي قادر به کسب درآمد ماهانه پنج ميليارد ريال هستم و ديگر پزشکان تا 10 ميليارد ريال مي توانند کسب درآمد کنند اما در سوي ديگر، پزشکان و افرادي ديگر تا 20 ميليون ريال حقوق دريافت مي کنند، روندي مبتني بر عدالت نيست و بايد اصلاح شود.

وي با پايين خواندن سطح حقوق معلمان جامعه در مقايسه با ديگر اقشار جامعه گفت: فاصله درآمدي بين قشرها اگر دو يا 20 يا 100 درصد باشد قابل تحمل است اما درآمد 300 برابري برخي اقشار در جامعه روندي مغاير با عدالت است که بايد براي اصلاح اين وضعيت کوشيد.

** استاني شدن انتخابات، تمريني براي توانمندي اجتماعي

اين نماينده مجلس در پاسخ به پرسشي درباره طرح استاني شدن انتخابات مجلس و احتمال ناديده شدن قوميت ها در اين فرايند گفت: موافق اين طرح هستم چون تمريني براي توانمندي اجتماعي است.

پزشکيان گفت: اگر انتخابات استاني شود، مجبورم ائتلاف کنم پس دنبال آدم هايي در استان مي گردم که فکرشان به من نزديک تر است. يک مقدار من کوتاه بيايم و يک مقدار آنها. جمعي درست مي شويم و ذهن ها به هم نزديک مي شود. شبيه آنچه که احزاب دنبال مي کنند.

اين نماينده مجلس اظهار کرد: در صورت استاني شدن انتخابات، ذهنيت نمايندگان دست کم در رابطه با استان يکي مي شود و از اين رو، قدمي به جلو است. هر چند اين طرح داراي معايبي نيز هست.

وي ادامه داد: اين اتفاق (استاني شدن انتخابات) بايد بيفتد چرا که نمايندگان را همگراتر مي کند. الان در استان آذربايجان شرقي 19 نماينده فعال هستند که هر فردي ساز خود را مي زند. وقتي نمايندگان همگرا شوند هسته هاي کشوري هم مي تواند شکل گيرد و در مقياس کشوري، مي تواند به گرد آمدن هسته هاي ديگر و تشکيل احزاب کمک کند.

** حق سوال از ظريف را دارم اما حق نقد را خير

پزشکيان در پاسخ به پرسش دانشجويي در اين نشست برخورداري از تخصص را از ملزومات نقد منصفانه گفت: من به عنوان نماينده مجلس حق دارم به عنوان نمونه از آقاي ظريف وزير امور خارجه سووال کنم اما به خود اجازه نمي دهم که آقاي ظريف را نقد کنم.

وي با انتقاد از هجمه برخي نمايندگان مجلس به وزير امور خارجه گفت: کسي مي تواند آقاي ظريف را نقد کند که هم علم سياست بداند و هم در ميدان سياست حاضر باشد و حال آن که برخي در ميدان سياست نبوده اند و پشت تريبون قرار مي گيرند و بي جهت به جامعه علامت و گراي غلط مي دهند و عوام فريبي مي کنند.

پزشکيان با بيان اين که بايد بدانيم که چه کسي مي تواند از چه کسي نقد کند و سوال کند، اظهار کرد: آقاي ظريف را يک متخصص کشاورزي و پزشکي نمي تواند نقد کند.

اين نشست را انجمن فرهنگ و سياست دانشجويان دانشگاه شيراز در تالار فجر پرديس ارم اين دانشگاه برگزار کرد.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/2585/پزشکيان--نوبت-دولت-يازدهم-که-شد-برنامه-پايش-گذاشتند
بستن   چاپ