پیام فارس
نکات کوتاه پیرامون تغذیه کنکوری‎ها
چهارشنبه 6 تير 1397 - 17:10:08
فارس آنلاین - برگزاری کنکور سراسری، یکی از رویدادهای خاص ایران محسوب می شود که اکثر خانواده ها و مردم این کشور آن را تجربه کرده اند.
به گزارش ایسنا منطقه فارس، کنکور سراسری نه تنها برای کنکوری ها بلکه برای خانواده آنان نیز همراه به فراز و نشیب ها روحی و روانی بوده است؛ یکی از مسائل مهم در این ایام، توجه به تغذیه محسوب می شود.
کارشناس سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شهرستان شیراز در این خصوص گفت: با نزدیک شدن به روزهای آزمون کنکور، عملکرد سیستم مغزی و تقویت حافظه از یک سو و کاهش اضطراب از سوی دیگر، برای داوطلبان اهمیت مضاعفی پیدا می کند، بنابراین بهتر است داوطلبان قبل از کنکور توصیه‌های تغذیه‌ای را جدی بگیرند .
الهام کاووسی افزود: دانش‌آموزان باید شب قبل از کنکور و سه ساعت قبل از خواب، از وعده شام سبک استفاده کنند، همچنین از مصرف غذاهای سرخ شده، انواع فست‌فود، چلو به همراه حبوبات مانند لپه، عدس و لوبیا، به دلیل فعالیت بیشتر دستگاه گوارش در هضم آن خودداری کنند .
او مصرف صبحانه در روز آزمون برای افزایش تمرکز دانش‌آموزان را بسیار ضروری دانست و ادامه داد: وعده صبحانه باید به شکل متنوع، همراه با منابع غذایی حاوی قندهای مرکب و پروتئین‌ها نظیر کتلت یا کوکو سیب ‌زمینی کم چرب به همراه نان سبوسدار مصرف شود، همچنین توصیه می‌شود این دانش‌آموزان در کنار وعده صبحانه از خوردن میوه‌های خشک، شیر مخلوط شده از هفت غلات، فرنی ویا شیربرنج همراه با خلال بادام غفلت نکنند .
به توصیه این کارشناس سلامت، برای پیشگیری از افت قند خون پس از گذشت چند ساعت از مصرف صبحانه، داوطلبان می‌توانند با به همراه داشتن چند عدد کشمش و انواع مغزها یا مقداری آب میوه طبیعی، موز و یا خرما، از کاهش ناگهانی قند خون جلوگیری کنند .
این کارشناس سلامت همچنین مصرف شیر، لبنیات، دمنوش گل گاوزبان و یا شربت گلاب را در میان وعده آخر شب برای کاهش اضطراب و خوابی راحت، موثر دانست و از داوطلبان شرکت در کنکور خواست تا از مصرف قهوه، چای یا نوشابه گازدار تا 6 ساعت قبل از خواب، به دلیل دریافت بالای کافئین و کاهش کیفیت خواب و ایجاد بی خوابی، پرهیز کنند .
انتهای پیام

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/32863/نکات-کوتاه-پیرامون-تغذیه-کنکوری‎ها
بستن   چاپ