پیام فارس
استفاده از امواج الکترومغناطيسي براي تشديد خشکسالي، بي اساس است
دوشنبه 13 دي 1395 - 10:45:04 AM
ايرنا
فارس انلاين- دکتر مهرداد زمان پور گفت : در مورد اين فرضيه ها هيچ دليل و مدرکي وجود ندارد،اين موارد مطرح شده در فضاي مجازي روايت هايي است که در همين فضاي مجازي ساخته شده است و مطمئنا اگر روزي چنين فن آوري ساخته و بکار گرفته شود ، در دست هر کس که باشد هيچ نيازي به هيچ نوع سلاح ديگري ندارد.
وي ادامه داد:‌يک نکته مهم اين است که اگر کشوري الان دانش استفاده از هارپ را داشته باشد فقط آن را عليه ما به کار نمي برد و دشمنان ديگرش که قدرتمندتر از ما هستند را هم بي نصيب نمي گذارد، چرا فقط ما هدف اين نوع حمله قرار بگيريم ؟
عضو کارگروه تدوين برنامه‌ مديريت زيست‌ بومي تالاب بختگان درادامه با بيان اينکه تاخيردر بارندگي هاي امسال دراستان فارس البته نگران کننده و نتيجه تغيير در اقليم است گفت: بخشي از تغيير اقليم نتيجه دخالت انساني در طبيعت و اقليم و حاصل بي توجهي به چرخه زيستي است.
مان پور همچنين گفت : ‌کاهش بارندگي‌ها در منطقه و در استان فارس وتاخير در بارندگي سال 95 دراين استان و تغييرات آب و هوايي به وجود آمده ، بخشي به دليل افت‌ و خيزهاي آب‌ وهوايي طبيعي کره زمين و تداوم فرايند گرم شدن زمين است ، کشورهاي دشمن ما هم اکنون در برخي از بخش هاي وسيع سرزمين خود دچار خشکسالي شديد شده اند،اگراستفاده از امواج در خشکسالي و کم بارشي موثر است ، خشکسالي در اين کشورها نتيجه چيست؟
عضو هيات علمي و رئيس اتاق فکر محيط زيست استان فارس ادامه داد : اگر کسي بتواند چنين تغييري در اقليم بدهد کل اقليم جهان از آن متاثر خواهد شد و با توجه به پيچيدگي فرآيندهاي اقليمي هيچ معلوم نيست که بر سر خود آن کشور استفاده کننده از هارپ و امواج چه بيايد.
زمان پور گفت:خشکسالي ، سيلاب هاي ويرانگر و کاهش يا افزايش دماي مخرب زمين مي تواند همه کره زمين را تهديد کند و به يک منطقه خاص محدود نشود .
پديده هارپ مخفف برنامه تحقيقاتي با عنوان High Frequency Active Auroral Research Program است که به معناي لغوي برنامه تحقيقاتي فرکانس هاي بالاي فعال شفقي است.
به طور کلي اين برنامه عبارت است از تلاش هايي براي ايجاد تغييرات در يونوسفر که دورترين و ناشناخته‌ ترين بخش جو در فاصله بين 50 تا 100 کيلومتري زمين است.
هارپ اين کار را با امواج راديويي فرکانس بالا که توسط رادارهاي خود منتشر مي‌کند انجام مي‌دهد. بخشي از اين امواج در ارتفاع 100 تا 350 کيلومتري از سطح زمين جذب شده و باعث افزايش شتاب الکترون‌ها در آن منطقه و در نتيجه گرم شدن يونوسفر مي‌شوند.
امواج آنتن ها پس از اصابت به يونوسفر و بازگشت به زمين قادر مي شوند نه تنها به عمق دريا بروند بلکه فراتر رفته و به اعماق زمين نيز وارد شوند.
در واقع در واکنش به ارسال امواج از زمين، يونوسفر واکنش نشان مي دهد و فرکانس هاي فوق کوتاهي توليد مي کند.
ادعا شده که اين امواج پس از اصابت به زمين به داخل آن نفوذ کرده و مي تواند انواع پديده هاي زيست محيطي را ايجاد کنند و حتي با استفاده از اين فرکانس هاي فوق کوتاه و نيرومند، زمين لرزه و خرابي را باعث شوند.
اين ادعا بيانگر اين است که علاوه بر استفاده هاي تحقيقاتي در مورد شناخت اعماق زمين و معادن و کاني هاي موجود در آن، اين دانش علمي مي تواند باعث ايجاد سونامي، خشکسالي، آتشفشان، سيل هاي عظيم و طوفان هاي بزرگ نيز بشود.
برخي از انديشمندان در سراسر جهان اعتقاد دارند زلزله در هاييتي، سونامي در اندونزي و طوفان کاترينا در آمريکا از يک منشا و آن هم امواج الکترومغناطيسي و هارپ به صورت برنامه ريزي شده و يا حتي ناتواني از کنترل يک عمليات سري سرچشمه مي گيرند.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/4289/استفاده-از-امواج-الکترومغناطيسي-براي-تشديد-خشکسالي،-بي-اساس-است
بستن   چاپ