پیام فارس
معرفي حوزه هاي جديد سرمايه گذاري در جهرم
شنبه 26 فروردين 1396 - 12:18:03 PM
مهر

فارس انلاين- محمد دانش نيا به تشريح برنامه هاي صنعت و معدن جهرم در جهت تحقق شعار سال پرداخت و گفت: ازمواردي که قطعاًامسال مد نظر است، ادامه فعاليت و برگزاري مستمر جلسات کارگروه رفع موانع توليد است.

وي پيگيري تسهيلات واحدهاي توليدي، معرفي حوزه هاي جديد سرمايه گذاري به متقاضيان و فعالان اقتصادي باتوجه به ظرفيت هاي شهرستان، برگزاري سمينار و کارگاه هاي آموزشي با استفاده از ظرفيت ادارات مرتبط با هدف معرفي مشاغل، نحوه ورود به مشاغل، ميزان سرمايه مورد نياز و غيره، حمايت از سرمايه گذاران در طرح هاي توليدي و مشاوره و راهنمايي در جهت خريد مواد اوليه، ماشين آلات، تجهيزات و غيره را از جمله اين اولويت ها در سال 96 عنوان کرد.

 دانش نيا همچنين به ادامه حضور و فعاليت تيم هاي متخصص و تحصيل کرده و دانشگاهي در جهت شناسايي مسائل و مشکلات واحدهاي توليدي و نيز شناسايي دقيق نيازهاي بازار و معرفي به توليد کنندگان اشاره کرد و گفت: برگزاري نمايشگاه هاي مختلف درجهت معرفي کالاهاي ساخت داخل به مردم در جهت حمايت از توليد کنندگان در برنامه هاي امسال قرار دارد.

 به اعتقاد وي با ايجاد فضايي براي رقابت سازنده و سالم است که مي توان شاهد افزايش سطح کيفي محصولات توليدي بود.

رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان جهرم با اشاره به اينکه براي افزايش بيشتر توليد داخلي و بالطبع آن اشتغال مي توان برنامه ريزي براي سه بازه زماني کوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت با رويکردهاي متفاوت و باتوجه به مقتضيات، بازه هاي زماني تعريف شده، داشت، تاکيد کرد: در بازه زماني   کوتاه مدت تمرکز بيشتر بر روي مشاغل کاربر است که طبيعت اين گونه مشاغل نياز به نيروي انساني بيشتر دارد.

وي با اشاره به اينکه با حمايت بيشتر از طرح هاي مشاغل خانگي به جهت ورود آسان به اين عرصه، نياز کمتر به سرمايه و اشتغال به نسبت خوب مي توان به اين مورد دست يافت، بيان کرد: همچنين با تشويق و حمايت از بانوان و تشکيل کارگاه هاي کوچک با توانمندي هاي خاص و منحصر به فرد مي توان به نتايج خوبي دست يافت.

وي با اشاره به اينکه در بازه زماني ميان مدت علاوه بر مشاغل کاربر، مي توان تلفيقي از مشاغل سرمايه بر نيز داشت، عنوان کرد: همواره بايد به عنوان يک چشم انداز و افق برنامه ريزي و يک هدف نهايي به بازه بلند مدت نگريست که قسمت اعظم آن سرمايه بر و صنايع سنگين را در بر مي گيرد.

رئيس اداره صنعت معدن و تجارت اظهارکرد: باتوجه به ميزان آورده و توان فرد، هريک از موارد فوق قابليت ارائه به متقاضيان را دارد و همواره بايد در نظر داشت که چرخه توليد به مثابه يک زنجيره مي ماند و اين چرخه زماني خوب و موثرتر عمل مي کند، که زنجيره آن تکميل شده باشد.


http://www.Fars-Online.ir/fa/News/4695/معرفي-حوزه-هاي-جديد-سرمايه-گذاري-در-جهرم
بستن   چاپ