پیام فارس
روايت عضو فراكسيون نمايندگان ولايي از جلسه راي اعتماد مجلس
دوشنبه 6 شهريور 1396 - 4:36:23 PM
ایسنا - سیاسی
فارس آنلاین - عضو شورایمرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی معتقد است كه وزير مورد حمايتاين فراكسيون علي‌رغم مخالفت دو فراكسيون ديگر راي اعتماد مجلس را گرفت اما وزيرمورد حمايت فراكسيون اميد نتوانست راي مورد نظر را كسب كند!
به گزارشدريافتي ايسنا منطقه‌ي فارس، داريوش اسماعيلي، نماينده مردم شهرستان‌هاي خرامه،سروستان و كوار در مجلس شوراي اسلامي گفت: مجموعه اصولگرایان مجلس به جهت همکاری بادولت و رفع مسائل بیکاری، مشکلات اقتصادی و معیشیتی مردم همراهی و همکاری خوبی بادولت دارد.
اسماعيلي بابیان اینکه در این دوره مجلس سه فراکسیون فعال وجود دارد، اضافه کرد: مجلس شورای اسلامیاز فراکسیون نمایندگان ولایی با 120 عضو، فراکسیون امید با 100 عضو و فراکسیون مستقلینولایی با 70 عضو تشکیل شده است .
وی یادآورشد: در ادوار گذشته مجلس دو فراکسیون بیشتر نداشتیم و در بیشتر موارد یک فراکسیون اقلیتو یک فراکسیون اکثریت بود و یا اگر تعداد بیشتری فراکسیون سیاسی وجود داشت یک فراکسیوناکثریت و دیگر فراکسیون‌ها اقلیت را تشکیلمی‌دادند و به همین دلیل در فراکسیون اکثریت هر تصمیمی که گرفته می‌شد؛ تقریبا نتایجرای اعتماد به وزرا برخواسته از تصمیم در آن فراکسیون بود .
عضو شورایمرکزی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در دهمین دوره مجلس شورای اسلامیهیچ یک از فراکسیون‌ها، اکثریت مطلق را ندارند و با توجه به اینکه عقاید مختلفی دارند،ممکن است نظرات مختلفی را بر روی وزرا داشته باشند .
اسماعیلی خاطرنشان کرد: فراکسیون امید تصمیم داشت تا وزرای پیشنهادی کشور، آموزش و پرورش، ارتباطاتو فناوری اطلاعات و ارشاد اسلامی را حمایت نکند و رای اعتماد ندهد .
وی گفت: فراکسیونمستقلین وزرای پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات، کشاورزی و نیرو را در لیست قرارداده بود که حمایت نکند و از نمایندگان مجلس رای اعتماد نگیرند .
نماینده مردمخرامه، سروستان وکوار در مجلس شورای اسلامی افزود: نظر اعضای فراکسیون ولایی بر اینبود که وزرای پیشنهادی راه و شهرسازی، کشاورزی، نیرو و کم و بیش وزیر نفت مورد حمایتقرار ندهد .
اسماعیلی گفت:مواضع حمایتی از وزرای پیشنهادی دو فراکسیون امید و نمایندگان ولایی مقابل هم بود وفراکسیون مستقلین ولایی مابین این دو فراکسیون نظر داشتند .
وی در پاسخبه سوال یکی از خبرنگاران که اگر دو فراکسیون مستقلین ولایی و امید اتفاق نظر داشتندکه از وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات حمایت نکنند، اما چگونه شد که آقایآذری جهرمی توانست رای اعتماد لازم را کسب کند؛ افزود: در هیچ یک از فراکسیون‌ها براین شکل نیست که افراد کاملا مطابق نظر فراکسیون عمل کنند و زمانی که یک فراکسیون تصمیممی‌گیرد و همه افراد چشم و گوش بسته و تشکیلاتی و بر اساس آن تصمیم عمل نمی‌کنند .
رئیس کمیتهارزیابی کننده برنامه وزیر صنعت، معدن و تجارت فراکسیون ولایی ادامه داد: ممکن استبرخی نمایندگان نسبت به وزرای پیشنهادی مستقیما شناخت داشته باشند و یا برخی نمایندگانارتباطات شخصی با وزیری داشته باشند، بنابرایننمی‌شود که همه اعضای فراکسیون از تصمیم گرفته شده در فراکسیون تبعیت کنند .
اسماعیلی افزود:لیست وزرای پیشنهادی که از طرف رئیس جمهور معرفی شده بود مجموعه اصلاح طلب و معتدلینرا تشکیل می‌داد؛ بنابراین اینکه تصور بشود فردی با ایده اصولگرایی وارد این کابینه شده و یا مورد تایید اصولگرایان کشورباشد و در این کابینه حضور داشته است، عملا چنین چیزی نبوده است .
وی اضافه کرد:افرادی که در لیست حزب اعتدال و توسعه و اصلاح طلب بودند مجموعه این کابینه را تشکیلدادند اما مجموعه اصولگرایان مجلس به جهت همکاری با دولت و رفع مسائل و مشکلات اقتصادیو معیشیتی مردم بیکاری همراهی و همکاری خوبی را با دولت انجام دادند .
عضو شورایمرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: رئیس فراکسیون نمایندگانولایی اعلام کرده بود که اگر نمایندگان مومن، متعهد و متخصص معرفی شوند مورد حمایتفراکسیون قرار می‌گیرند .
اسماعیلی ادامهداد: فراکسیون امید و مستقلین ولایی تمام تلاش خودش را انجام دادند تا وزیر پیشنهادیارتباطات و فناوری اطلاعات رای اعتماد کسب نکند، اما آقای آذری جهرمی تنها وزیری بودکه حمایت کامل نمایندگان فراکسیون ولایی را داشت و توانست رای اعتماد لازم را کسب کند .
وی بیان کرد:وزیر پیشنهادی نیرو که حتی از افراد بیرون از مجلس هم به شکلی شاید به کابینه معرفیشده بود و فراکسیون امید با تمام توان حمایت می‌کرد، مورد حمایت نمایندگان فراکسیونولایی نبود و رای اعتماد لازم را کسب نکرد .
عضو شورایمرکزی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی یادآور شد: رئیس فراکسیون امید مصاحبه وعنوان کرده بود که برخی از اعضای فراکسیون امید رای خود را جدا از نظر فراکسیون دادند.
وی علت اینامر را بي‌اعتمادي برخی اعضای فراکسیون امید به تصمیمات جمعی اين فراکسیون دانست وافزود: از همان روزهای اول مشخص بود که یک اختلاف مشخصی در فراکسیون امید رخ داده استو برخی افراد سرشناس این فراکسیون نسبت به لیست و تصمیمی که نسبت به حمایت و عدم حمایتوزرای پیشنهادی گرفته شده، مواضع مختلفی نشان داده بودند .
وی بیان کرد:برخی اعضای فراکسیون امید معتقد بودند که رئیس فراکسیون امید شخصا اعمال نفوذ می‌کندو نظرات شخصی را به عنوان نظر جمعی فراکسیون پیش می‌برد و تصمیمات گرفته شده نظر جمعیفراکسیون امید نبوده است .
انتهای پیام

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/5766/روايت-عضو-فراكسيون-نمايندگان-ولايي-از-جلسه-راي-اعتماد-مجلس
بستن   چاپ