پیام فارس
معاون دانشگاه علوم قرآنی کشور:
کمبود موقوفه های قرآنی در کشور احساس می شود
پنجشنبه 12 مهر 1397 - 11:35:00
پیام فارس - شیراز _ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم و معارف قرآنی گفت: کمبود موقوفه های قرآنی با هدف ترویج و آموزش علوم قرآنی در کشور احساس می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام محمد نقیب چهارشنبه شب در جمع خبرنگاران افزود: مدرسه علوم قرآنی در سال 61 راه اندازی شد و در سال 69 به عنوان دانشکده علوم قرآنی تبدیل شد.
وی ادامه داد: در سال 87 وزارت علوم با تبدیل این دانشکده به دانشگاه موافقت کرد و امروز 16 دانشگاه علوم و معارف قرآنی در کشور فعال است که در آن حدود 6 هزار دانشجو، 80 عضو هیات علمی و 900 استاد حق التدریس مشغول به فعالیت هستند.
وی تاکید کرد: دانشکده شیراز بیشترین پذیرش را با 200 دانشجو در سال جدید داشته و همچنان می تواند پذیرش داشته باشد که امروز تعداد دانشجویان به بیش از 600 دانشجو رسیده است.
معاون تحصیلی و آموزشی دانشگاه علوم قرآنی کشور در موضوع اشتغال دانشجویان نیز گفت: بیش از 75 درصد دانشجویان این دانشگاه دارای شغل مربوطه هستند که از سال 68 تا به امروز بیش از 12 هزار دانشجو فارغ التحصیل شدند.
حجت الاسلام نقیب ادامه داد: از طرفی 4 هزار مادر قرآنی نیز داریم که از بانوان دانشجوی فارغ التحصیل بوده و امروز خانه دار هستند.
وی تصریح کرد: حافظان قرآن کریم با طی مراحلی می توانند بدون کنکور وارد دانشگاه شوند یا در مقاطع مختلف تحصیل کنند.
معاون دانشگاه علوم قرآنی کشور افزود: امروز موقوفه های قرآنی برای آموزش و ترویج قرآن بسیار کم است.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/59045/کمبود-موقوفه-های-قرآنی-در-کشور-احساس-می-شود
بستن   چاپ