پیام فارس
رشته‌های دانشگاهی باید مطابق با نیازهای منطقه‌ای باشد
سه شنبه 1 آبان 1397 - 1:02:02 PM
ایسنا

پیام فارس- اسماعیل تبادار در دیدار با محمدحسین امید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی، تاکید کرد: دانشگاه‌ها باید با شناسایی ظرفیت‌های هر استان، رشته‌های دانشگاهی را ایجاد کنند تا فارغ التحصیلان این رشته‌ها برای بهره‌وری از ظرفیت‌ها بکار گرفته شوند.

وی رسالت دانشگاه علمی کاربردی را در کاربردی کردن علم بسیار مهم ارزیابی و اضافه کرد: ارتباط مراکز علمی و فضاهای صنعتی و کسب و کار  باید بیش از آنچه است، تقویت شود.

استاندار فارس با اشاره به اینکه تعدد وجود واحدهای دانشگاهی در همه مناطق نه تنها سبب توسعه منطقه نیست بلکه نتیجه معکوس خواهد داشت، تاکید کرد: بدون تردید ایجاد تمرکز در این واحدهای دانشگاهی سبب تجمیع امکانات و تجهیزات و در نتیجه بهبود کیفیت در راستای آموزش کاربردی دانشجویان خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: تقویت امکانات و تجهیزات با ایجاد تمرکز در واحدهای دانشگاهی، دانشگاه جامع علمی و کاربری را در رسیدن به هدف نهایی خود که تربیت نیروهای تحصیل کرده و آماده به کار است بیش از پیش یاری می‌کند.

تبادار با اشاره به وجود 205 مرکز علمی و دانشگاهی در استان فارس ابراز امیدواری کرد این مراکز با توجه به توانمندی ها و قابلیت های متعدد استان به بهره وری این ظرفیت ها پرداخته و راهکارهای علمی و مناسبی نیز برای برون رفت از چالش های پیش روی استان تدوین کنند.

وی با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال از مهمترین ضروریات امروز جامعه است، نقش دانشگاه علمی و کاربردی را در حرفه آموزی و حرفه یابی به عنوان مولفه موثر در ایجاد اشتغال بسیار مهم دانست.

استاندار فارس با تاکید بر اینکه دانشگاه ها باید براساس نیازهای جامعه به آموزش افراد بپردازند، یادآور شد: بدون‌ تردید توجه به نقش آفرینی دانشگاه ها زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور در ابتدای این دیدار گزارشی از فعالیت‌ها و و رویکردهای توسعه‌ای این دانشگاه در نقاط مختلف کشور از جمله استان فارس ارایه کرد.

در حاشیه این دیدار تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه جامع علمی و کاربردی و استانداری فارس امضا و مبادله شد.

براساس این تفاهم نامه ایجاد و گسترش هم‌فکری و همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی در راستای رسالت دانشگاه علمی و کاربردی و سند چشم انداز و سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی مد نظر قرار می‌گیرد.

فراهم کردن زمینه مشارکت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه، مراکز آموزشی علمی و کاربردی تحت نظارت دانشگاه و سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیر دولتی برای شناسایی نیازهای آموزشی مهارتی و تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص مورد نیاز بخش‌های اقتصادی اجتماعی و فرهنگی استان فارس، توسعه و گسترش و ارتقاء سطح کمی و کیفی اجرای آموزش‌های مهارتی و ضمن خدمت با مشارکت و استفاده از ظرفیت‌ها و امکانات و تجهیزات طرفین در قالب دوره‌های کوتاه مدت و یا مقطع دار و تلاش در جهت افزایش انگیزه و اقبال عموم مردم جهت تحصیل در دوره‌های مهارتی دارای مزیت نسبی اشتغال و مورد نیاز استان نظیر اهداف انعقاد این تفاهمنامه است


http://www.Fars-Online.ir/fa/News/63371/رشته‌های-دانشگاهی-باید-مطابق-با-نیازهای-منطقه‌ای-باشد
بستن   چاپ