پیام فارس
139 هزار دانش آموز استثنائی سال گذشته در کشور تحصیل کردند
سه شنبه 1 آبان 1397 - 13:25:13
پیام فارس - شیراز - رئیس آموزش پرورش استثنائی گفت: سال گذشته 139هزار دانش آموز با نیازهای ویژه در مدارس خاص و عادی کشور تحصیل کردند.

به گزارش خبرنگار مهر ، مجید قدمی ظهر سه شنبه در نخستین همایش ملی کودک و نوجوان کشور که در دانشگاه شیراز برگزار شد، افزود: بحث تفاوت های فردی یک واقعیت است و نهادهای آموزشی باید نسبت به این موضوع حساس شوند و بتوانند بر مولفه هایی که بر روی اموزش اثر می گذارد تغییر ایجاد کند.
وی ادامه داد: تفاوت های فردی از واقعیت ها و زیبایی های خلقت است وقتی این تفاوت ها در سند جامعه معنی دار می‌شود تفاوت ها فاحش می شود نهادهای اجتماعی مثل آموزش و پرورش باید برنامه کنند و نسبت به این موضوع حساس شوند.
وی تصریح کرد:این تغییر تربیت معلم ها نیز به طور خاص می شود و با توجه به ویژگی های مخاطب و تدوین محتوی کتاب درسی باید در رویکردها دقت شود و فلسفه وجودی این سازمان از همین ها است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور با بیان این مطلب که نگاه ما جدا سازی نیست بلکه فراگیر سازی است اظهار داشت: همه این فعالیت ها باید به صورتی انجام می شود که فرزندی که نابینا،ناشنوا یا معلولیت جسمی حرکتی دارد و به نظام آموزشی آنهابه نظام آموزش عادی نزدیک است در کنار نظام آموزش عادی قرار دهیم و لاجرم آنهایی که تفاوت های فاحشی دارند در مدارس خاص تحصیل می کنند.
قدمی با اشاره به این نکته که بچه های ناتوان ذهنی 30نمره پایین تر از بچه های عادی هستند گفت: نزدیک به 1هزار و400 نفر تحت پوشش داریم که حدود 65هزار نفر در سیستم تلفیق و نزدیک به 75 هزارنفر در جدا سازی داریم.
وی عنوان کرد: این همایش می تواند به والدین در روش های تربیت فرزندان کمک کند و همچنین دانشگاه ها می توانند در تولید ابزارهای تشخیصی وارد شوند و در این زمینه ها کار کنند ومطالعات تطبیقی صورت گیرد.
رئیس سازمان آموزش پرورش استثنائی کشور با بیان این مطلب که در تدوین محتوی بهتر است از تجارب سایر کشورها استفاده کنیم اظهار داشت: این افراد باید به کفایت اقتصادی اجتماعی برسند و به صورتی نباشد که دائما مصرف کننده باشند و باید به نقطه برسند که بتوانند تولید کنند.
قدمی گفت: خانواده ها رکن اصلی هستند و باید روش های تربیت فرزندانی که نابینا ، ناشنوا و خاص هستند را بیاموزند و متاسفانه اطلاع کافی از اینکه باید به کجا مراجعه کنند ندارند و در این بخش دانشگاه و مراکز مشاوره باید وارد میدان شوند.
وی بیان کرد: پیشنهاد من این است که در مقطع کارشناسی ارشد رشته های اختلال یادگیری و مشاوره کودکان استثنائی ایجاد شود تا مشکلات کاهش یابد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور افزود: 1521 مدرسه استثنائی در کشور داریم که در سال 96 ، 139هزار دانش آموز با نیازهای ویژه در مدارس خاص و عادی کشور تحصیل کردند.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/63387/139-هزار-دانش-آموز-استثنائی-سال-گذشته-در-کشور-تحصیل-کردند
بستن   چاپ