پیام فارس
چرا 40 سال مرگ بر آمریکا
یکشنبه 13 آبان 1397 - 11:22:50 AM
عصرمردم
پیام فارس - روزنامه عصرمردم چاپ شیراز در شماره 6481 به مناسبت 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، یادداشتی با عنوان "چرا چهل سال مرگ بر آمریکا؟" منتشر کرده است.
در این یادداشت به قلم محمد عسلی آمده است: چهل سال زورآزمایی ایران و آمریکا، چهل سال تهدید، تحریم، زورگویی، فشار سیاسی و اقتصادی، چهل سال جوسازی‌های رسانه‌ای، چهل سال ترور شخصیت‌های نظام، چهل سال حمایت از مخالفان و دشمنان داخلی و خارجی انقلاب اسلامی، چهل سال توطئه برای به راه‌اندازی جنگ‌های داخلی و منطقه‌ای در جهت تضعیف انقلاب و نظام برای سرخوردگی مردم از مسئولان و نهایتاً چهل سال دشمنی‌های پنهان و آشکار آمریکا و متحدان منطقه‌ای‌اش نه تنها ملت شجاع، شریف و جهادگر ایران را از پای درنیاورد بلکه موجب تقویت بنیه دفاعی کشور و تلاش در جهت خودکفایی شد فشاری که تحمل آن برای بسیاری از ملت‌ها ناممکن می‌نمود.
و اما بعد:
بعضی از تحلیلگران داخلی و خارجی را عقیده بر آن بوده و هست که اگر مسئولان ایران در همان ابتدای انقلاب با آمریکا سر سازش می‌داشتند وضعیت اقتصادی و روابط تجاری ایران با غرب و شرق بهتر پیش می‌رفت و متحمل این همه خسارت‌های مالی و جانی نمی‌شدیم.
بعضی‌ها پای را فراتر گذاشته و گفته‌اند و می‌گویند که ما را چه به در افتادن با آمریکای ابرقدرت جهان که بزرگترین زرادخانه‌های اسلحه‌سازی را دارد و پیشرفته‌ترین ارتش مکانیزه جهان را به لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در اختیار دارد که ما در هیچ جنگی با او پیروز نخواهیم شد.
از آن گذشته صدای ما به گوش مردم جهان نمی‌رسد اما صدای آمریکا به لحاظ در اختیار داشتن بزرگترین و قوی‌ترین شبکه‌های خبری جهان گوش و چشم همگان را در اختیار گرفته و اذهان مردم جهان را بر علیه ما تحریک می‌کند.
و اما بعدتر:
هر چند این گفته‌ها و نوشته‌ها و نمایش‌های اقتدار آمریکا سخنی درست است اما یک تجربه تاریخی به ما می‌فهماند که بزرگترین امپراطوری‌های جهان با تمامی قدرت‌های مالی و تسلیحاتی توسط مردمانی سقوط کرده و مضمحل شده‌اند که از چنان اقتداری برخوردار نبوده‌اند از آن نمونه می‌توان زندگی حضرت ابراهیم، موسی و پیامبر عظیم‌الشأن مسلمانان را مثال آورد که چگونه به واسطه باور و ایمان به خداوند بزرگ توانستند بسیاری از امپراطوری‌های مستبد و زورمند جهان را از پای درآورند بی‌شک انقلاب‌ها و دولت‌هایی که از پشتوانه مردمی برخوردارند و توانسته‌اند اعتماد عمومی را نسبت به عملکرد و برنامه‌های خود جلب نمایند مقهور زورآزمایی، جنگ و تهدید و تحریم امپراطوری‌ها نمی‌شوند.
انقلاب اسلامی ایران از این پشتوانه و حمایت چنان برخوردار است که مردم شریف و زنده ما علی‌رغم سختی‌های بسیار اقتصادی و تبعات شدید جنگ تحمیلی 8 ساله از حمایت حاکمیت و دولت‌های انتخابی خود عقب ننشسته و اگر مطالبه‌گری‌هایی دارند که حق قانونی آنان است در برابر فشارهای خارجی کوتاه نیامده و دست در دست شیطان بزرگ نگذاشته‌اند و به جولانگری‌های وی اجازه بروز و نفوذ نداده‌اند.
حال سؤال این است؟
چرا چهل سال است مرگ بر آمریکا می‌گوییم؟
آیا آمریکا کشوری عدالتخواه، دوستی مورد وثوق و دولتی قابل اعتماد دارد؟
پاسخ این سؤال را باید از تاریخ ظهور و بروز 500 ساله آمریکا در آورد.
از کشوری که با کشتار بیرحمانه بومیان سرخپوست سرزمین‌های آمریکا تأسیس شد و فراریان و جانیان و سوداگران طلا و زر و زور به آن سرزمین کوچ کردند و بعد از استقرار دمی از آزار و اذیت دیگر ملت‌ها باز نایستاده‌اند و در طول مدت سابقه‌ای که برای خود دست و پا کرده‌اند جز ترور، وحشت‌آفرینی، تجاوز و اشغال سرزمین‌های دیگران کاری صورت نداده‌اند و با چپاول و دزدی و بیداد منابع و ذخایر ملت‌های محروم و مستضعف آسیا و آفریقا بار خود را بسته‌اند چه توقعی است که حرامخواران و دزدان سر گردنه و آبراه‌های جهان اهل عدل و داد و دوستی و مودت باشند.
کافی است کارنامه سیاه آمریکاییان را در همان مدت 50 سال دوران پهلوی‌ها در ایران ورق بزنیم و شمه کوتاهی از خباثت‌ها و جنایت‌های آنان را یادآور شویم.
با ترتیب دادن، هزینه کردن و حمایت از کودتای 28 مرداد 32 که کارگردانی آن را انگلیسی‌ها انجام دادند و اجرای آن توسط آمریکایی‌ها به عمل آمد.
دولت مردمی و انتخابی مرحوم محمد مصدق را برکنار و محمدرضا شاه فراری را بازگردانده به وی پر و بال دادند تا در طول سالیانی بتوانند با نفوذ نظامی، اقتصادی و سیاسی خود استقلال ما را به خطر اندازند و کشوری تحت‌الحمایه خود با استبداد شاهی ایجاد نمایند و سالیانی چند تمامی جنبش‌ها و قیام‌های مردمی را سرکوب نمایند و مخالفان را به زندان‌های مخوف زیر شکنجه‌های ساواک و نیروهای امنیتی به قتل برسانند و مردم را با لهب و لعب و فساد آشکار دل‌مشغول دارند و به خواب زمستانی عمیق بکشند.
دو دیگر آنکه از محمدرضا شاه تقاضای حق قضاوت کنسولی کنند «کاپیتولاسیون» که هیچ یک از مأموران آمریکایی در ایران به علت جرایم مرتکبه محاکمه نشوند و محاکمه آنها توسط دادگاه‌های آمریکایی انجام شود. کاری که در جنگ خلیج فارس بر سر عراق مظلوم آوردند و بر جنایات سربازان آمریکایی در زندان ابوقریب سرپوش گذاشتند. نکته مهم‌تر آنکه تروریست‌های فراری گروهک‌ها را پناه دادند و مدت‌ها بیخ گوش مرزهای ایران نگهداشتند تا با حمایت از صدام بدترین و زشت‌ترین رفتار ناجوانمردانه را با رزمندگان اسیر ما در عراق بکنند و با ایجاد ترس و تهدید آنها را زیر شکنجه‌های قرون وسطایی به اعتراف بکشانند که موفق نشدند.
فروش سلاح‌‌های شیمیایی به صدام، فروش تجهیزات پیشرفته جنگی در طول جنگ تحمیلی به عراق و حمایت‌های سیاسی و نظامی به صدام برای تسلیم و از پای درآوردن ملت شریف ایران یکی از جنایات تاریخی آمریکاست که تمامی مردم دنیا شاهد جان نثاری و مجاهدت فرزندان نجیب و قهرمان این مرز و بوم برای آزادسازی خرمشهر و شکستن حصر آبادان و بازپس‌گیری نقاط تصرف شده بودند و آمریکایی‌ها جز ایجاد خسارت‌های مادی و مالی و به شهادت رساندن بسیاری از رزمندگان ما کاری از پیش نبردند و جنگ با همه خسارت‌ها و مصیبت‌هایش به ارتش، سپاه و نیروهای داوطلب ما مصونیت بخشید و آنها را برای دفاع، آبدیده، تجربه آموخته و به سلاح‌های پیشرفته خودساخته از جمله موشک‌های دوربرد مجهز کرد.
بهانه‌تراشی برای جوسازی‌های مخرب به منظور مقابله با صنعت انرژی هسته‌ای که حق مسلم و قانونی ماست خود معضلی است بعد از جنگ که حاصل تلاش‌های آمریکا تهدید نظامی، تحریم و حصر اقتصادی است که آن هم با تدبیر دولت و حمایت همه جانبه مردم و استقامت رهبری تیر آمریکا را به سنگ زد و آمریکا به نیت شومی که داشت نرسید. هر چند ترامپ با بدعهدی از توافقنامه برجام بیرون آمد و برای چندمین بار ثابت کرد که نمی‌توان به قول و امضا دولت‌های آمریکا دل خوش کرد و اعتماد نمود اما ایران پیوسته حافظ صلح در منطقه بوده است.
به هر تقدیر آمریکا و اسرائیل دو بازوی ستمگر و تمامیت‌خواه از بدو تأسیس تا کنون جز کشتار مردم بی‌دفاع و فریب و اغواگری دولت‌های منطقه فکر و اندیشه‌ای نداشته‌اند و همین بس که چگونه انقلاب مردم مصر را به بیراهه بردند و با کودتای نظامی انقلابیون را دستگیر و به محاکمه کشیدند.
مردم لیبی را فریب دادند تا با یک جنگ داخلی قذافی رهبر آن کشور را از پای در آورند برای فردای بهتر اما پس از این جنگ اینک مردم لیبی نصیبی جز فقر، برادرکشی، فرار، مهاجرت و ناامنی حاصلی از صدور نفت نبرده‌اند و پیوسته آرزوی بازگشت به گذشته را دارند که کار از کار گذشته و راه به جایی نمی‌برند.
آمریکایی‌ها با تحریک عربستان، ترکیه، امارات و حمایت از آنها جنگ‌های خونین در سوریه راه انداختند و کشور و مردم سوریه را به روز سیاه نشاندند تا سالیاتی چند خرابه‌های جنگ را از میان بردارند هر چند موفق نشده‌اند به اهداف عمده خود برسند و بشار اسد رهبر آن کشور را خلع نمایند.
جنگ‌های خونین اسرائیل غاصب با مردم فلسطین، سوریه، اردن و لبنان همه گویای حمایت‌های بی‌دریغ تسلیحاتی، اقتصادی و سیاسی و تبلیغاتی آمریکا از صهیونیست‌هاست که جز جنایت و جنگ و توطئه کاری از دستشان برنمی‌آید.
دخالت مستقیم و غیرمستقیم دولت‌های آمریکا و سازمان سیا در تصمیمات و عملکرد دولت‌های نفت‌خیز منطقه خلیج فارس خود یکی از رویه‌های قدیمی آمریکاست که برای تثبیت باجخواهی و حفظ منافع نامشروع خود اعمال می‌کند.
و اگر به سوابق دیگر جنایت‌های آمریکا بخواهیم اشاره‌ای کوتاه داشته باشیم کشتار مردم بی‌دفاع ویتنام در طول سالیان، بمباران اتمی ناکازاکی و هیروشیما که منجر به کشتار و صدمات جانی و روانی میلیون‌ها نفر مردم بیچاره ژاپن شد.
کشتار مردم کره شمالی در جنگ دو کره و دخالت نظامی مستقیم آمریکا.
جنگ‌افروزی در یمن چه قبل از انقلاب و چه بعد از آن که با حمایت از کشورهای منطقه انجام گرفته و در حال وقوع است.
دخالت نظامی در کشورهای آفریقا.
دخالت نظامی و سیاسی در کشورهای آمریکای جنوبی که به سقوط سالوادور آلنده مرد استقلال‌طلب شیلی منجر شد.
و بسیاری دخالت‌های نظامی و سیاسی دیگر که حاصلی جز تجاوز و انهدام و تخریب شهرها و دارایی‌های مردمان دیارهای گوناگون نداشته است.
با این وصف آیا راهی جز تقاضای مرگ برای این اژدهای جهانخوار هست؟
و در پایان ما پیروز می‌شویم با تدبیر، عقلانیت و راندن سودجویان و کلاهبرداران و اختلالگران داخلی.
ما در برابر آمریکا پیروز می‌شویم با از بین بردن زالوها و کرم‌های درون سیستم اداری و اقتصادی‌مان که اعتبار و اعتماد عمومی را خدشه‌دار کرده‌اند.
ما آنقدر که ممکن است از داخل خودمان ضربه‌پذیر شویم از خارج ضربه‌پذیر نمی‌شویم.
به خود آییم خیانتکاران، فاسدان، دزدان و اختلالگران را از هر طیف و دسته و حزب و جمعیتی باشند دستگیر کنیم و به سزای اعمال خود برسانیم.
ما باید نظام و سیستم بازرسی خود را قوی کنیم و از افراد مورد اعتماد و وثوق برای مقابله با متقلبان و ریاکاران استفاده کنیم تا شرایطی برای سوءاستفاده فراهم نشود.
قوه قضاییه قبل از آنکه به دستگیری، محاکمه و مجازات خاطیان و جنایتکاران بپردازد می‌باید به پیشگیری از وقوع جرم و جنایت و فساد بپردازند. موانع را از پیش روی بردارد و جلوتر از ترفندها و شیطنت‌های خاطیان حرکت کند. بدین منطور ما به قوانین جدیدی نیاز داریم که دست رانت‌خواران و واسطه‌گران سوءاستفاده‌چی را ببندد.
آمریکا با اعمال تحریم‌ها و تشدید آنها ما را در مضیقه‌های سیاسی و اقتصادی قرار می‌دهد و خسارت‌هایی به دولت و ملت ایران وارد می‌کند اما نمی‌تواند ما را از پای درآورد و راه خود را برای تجاوز و چپاول منابع کشور باز کند.
8 سال مرگ بر صدام گفتیم، مرگ صدام را در آغوش گرفت.
چند سالی است مرگ بر آل سعود می‌گوییم آل سعود اینک در حالت احتضار است.
مرگ بر آمریکا هم هر چند دیر اما قریب‌الوقوع است.
موزه‌ها خانه‌های عبرتند روزگار تمدن‌های گذشته و امپراطوری‌های خونبار را در موزه‌ها مشاهده کنیم.
فراموش نکنیم.
به قول سعدی:
آنچه دیدی برقرار خود نماند
آنچه می‌بینی نماند برقرار
7375/ 2027

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/65057/چرا-40-سال-مرگ-بر-آمریکا
بستن   چاپ