پیام فارس
رئیس اتاق بازرگانی فارس:
عده‌ای اتاق فارس را به جانبداری از دولت متهم می‌کنند
سه شنبه 11 دي 1397 - 21:08:06
پیام فارس - رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس با اشاره به وضعیت فضای کسب و کار استان، گفت: عده‌ای به دنبال این هستند که تحت تاثیر فضای انتخابات آتی اتاق، ما را به جانبداری از دولت متهم کنند.
به گزارش ایسنا منطقه فارس، جمال رازقی سه‌شنبه 9 دی در همایش "توسعه اقتصادی با موضوع چالش‌های روند صنعتی شدن ایران" در شیرا بیان کرد: اگر می‌گوییم که فضای کسب و کار فارس تحت تاثیر برخی حمایت‌ها بهبود نسبی داشته این را نه بر اساس بررسی‌ها و پایش‌های خودمان بلکه بر اساس طرح جامع آماری اتاق ایران می‌گوییم و تمام مراحل این نظرسنجی و پایش هم توسط اتاق ایران انجام گرفته و اتاق فارس کوچک ترین دخالتی در آن نداشته است .
وی افزود: البته این بدان معنا نیست که فضای کسب و کار استان بسیار مطلوب است بلکه در فضای کسب و کار کنونی کشور، فارس در این زمینه در مقایسه با دیگر استان‌ها وضعیت بهتری دارد اما بدون تردید مشکلات هم وجود دارد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خاطرنشان کرد:در اتاق بازرگانی استان وظیفه خود می‌دانیم که مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی را در سطح استانی و ملی پیگیری کنیم و موانع فرا روی آنها را تا حد امکان برطرف سازیم و در این راه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
رازقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه 90 درصد بخش صنعت کشور متشکل از واحدهای کوچک و متوسط است، اظهار کرد: با وجود اهمیت این مسئله اما تاکنون در این زمینه پیشرفت چندانی در کشور نداشته‌ایم و همواره با مشکلاتی مواجه بوده‌ایم.
وی با بیان اینکه بروز مشکل در واحدهای تولیدی کوچک و متوسط در نهایت منجر به تعطیلی آنها می‌شود، افزود: دور تحریم‌هایی که علیه ایران وضع شد بهترین زمان برای حمایت از تولید داخل، اقتصاد کشور و کاهش اتکا به درآمدهای نفتی بود اما این اتفاق نیفتاد و به جای حمایت از رونق تولید و صنعت، بیشتر به دنبال این بودیم که نفت بیشتری بفروشیم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس خاطرنشان کرد: در آن مقطع، قانون هدفمندی یارانه‌ها هم تعریف شد که بر اساس آن بنا بود به واحدهای تولیدی یارانه انرژی داده شود که این اتفاق هم نیفتاد اما امروز در حمایت از واحدهای تولیدی شاهد هستیم که 37 هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برداشت می‌شود تا به مالباختگان و سپرده گذاران صندوق‌ها و موسسه‌های غیر قانونی ورشکسته که به دنبال سودهای 30 تا 80 درصدی بوده‌اند، پرداخت شود.
رازقی نظام مالیاتی کشور را ناعادلانه توصیف کرد و گفت: دولت برای تامین نیازهای مالی خود، نباید از واحدهای تولیدی که خودشان به شدت با مشکل و بحران مواجه هستند مالیات دریافت کند، زیرا وارد آمدن چنین فشارهایی به تعطیلی آنها و بیکار شدن عدهای کارگر می‌انجامد.
انتهای پیام

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/71126/عده‌ای-اتاق-فارس-را-به-جانبداری-از-دولت-متهم-می‌کنند
بستن   چاپ