پیام فارس
مدیر امور بین‌الملل دانشگاه شیراز:
پس از برجام روابط بین‌الملل دانشگاه شیراز شتاب گرفته است
سه شنبه 11 مهر 1396 - 4:45:25 PM
ایسنا - علمی و آموزشی
فارس آنلاین - مدیر امور بین‌الملل دانشگاه شیراز اعتقاد داردکه پس از برجام فعالیت‌های بین‌الملل دانشگاه شیراز شتاب گرفته است.
به گزارش ایسنا منطقه‌ی فارس به نقل از روابطعمومی دانشگاه شیراز، زهره عظیمی‌فر در یازدهمین نشست مشورتی معاونان و مدیران بین‌المللدانشگاه‌های منتخب کشور در شیراز گفت: دانشگاه شیراز هم‌اینک با بسیاری از دانشگاه‌هایشناخته شده در کشورهای مختلف جهان تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی منعقد کرده است.
عظیمی‌فر با اشاره به سابقه 70 ساله دانشگاهشیراز، این دانشگاه را دارای توانمندی‌های بسیار در حوزه‌های مختلف علوم انسانی،فنی و مهندسی و ... دانست.
قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در اموربین‌الملل نیز گفت: دستیابی به اهداف بین المللی شدن دانشگاه ها و آموزش عالی، در گرویتلاش و كوشش همه ی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ها و مراكز آموزش عالی كشوراست .
حسین سالارآملی با اشاره به بهبود شرایط كشور برایگسترش فعالیت‌های علمی در عرصه‌ بین المللی، افزود: تبادل استاد و دانشجو، انجام پروژههای مشترك، سخنرانی و كارگاه های علمی مشترك، اجرای قراردادهای پژوهشی و انتخاب استادراهنمای مشترك برای پایان نامه های دانشجویی، با همكاری و حمایت مركز همكاری علمی بینالمللی وزارت علوم در حال اجراست .
رئیس مركز همكاری های علمی بین المللی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری اجرای برنامه های مشترك میان دانشگاه های ایران و سایر كشورها رامفید ارزیابی و خاطر نشان كرد: انجام این گونه اقدامات در تبادل دانش فنی بسیار موثراست .
وی با اشاره به ماده 64 قانون برنامه ششم توسعه،گفت: با هدف تحقق اقتصاد دانش‌بنیان، افزایش بهره‌وری، تنظیم رابطه متقابل تحصیل واشتغال، گسترش همكاری و تعاملات فعال بین‌المللی و افزایش نقش مردم در مدیریت علمیو فناوری كشور ؛ به دولت اجازه داده می‌شود به‌منظور ارتقای علمی و رقابت بین دانشگاههای كشور و تعاملات بین‌المللی در طی اجرای قانون برنامه نسبت به ایجاد واحدها و شعبآموزش عالی با مشاركت دانشگاه های معتبر بین‌المللی و دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالیو پژوهشی و فنی و حرفه‌ای و دانشگاه جامع علمی- كاربردی در داخل كشور در چهارچوب سیاست‌هایشورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام کند .
رئیس مركز همكاری های علمی بین المللی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری افزود: تا پایان برنامه ششم توسعه تعداد دانشگاه هایی که ازایران در زمره‌ی صد دانشگاه برتر آسیا قرار می‌گیرند باید به عدد 10 دانشگاه رسیدهو تعداد شعب خارجی دانشگاه‌های ایران نیز به 16 شعبه افزایش یابد.
سرپرست دانشگاه شیراز نیز از تدوین برنامه‌ی جامعاین دانشگاه شیراز برای توسعه‌ی ارتباطات بین الملل خبرداد .
ابراهیم گشتاسبی‌راد با بیان اینكه هم اكنون 75 درصدتولیدات علمی كشور توسط دانشگاه های سطح یك انجام می‌شود، گفت: اغلب دانشگاه‌های سطحیك با توجه به قدمت و سابقه‌، نیازمند توجه بیشتر در اختصاص بودجه هستند.
او اضافه کرد: با هدف چابك سازی و كاهش نیروی انسانیغیرفعال، یك طرح آمایش علمی در دانشگاه شیراز در حال اجراست و این دانشگاه تصمیم گرفتهتا بر اساس مبانی علمی، تغییرات اساسی را برای نقش آفرینی موثرتر در عرصه های ملی وبین المللی اجرا کند.
گشتاسبی‌راد، ایجاد دفتر همكاری های مشترك دانشگاهشیراز و دانشگاه صنعتی درسدن آلمان در دو دانشگاه را به عنوان نمونه ای از فعالیت هایبین المللی موفق توصیف و اضافه کرد: با راه اندازی این دفاتر ، همكاری استراتژیك درعرصه علمی بین المللی انجام خواهد شد.
سرپرست دانشگاه شیراز ادامه داد: علی‌رغم حضور موثراساتید فنی مهندسی در عرصه بین الملل، دانشگاه‌های ما در حوزه‌ی علوم انسانی نتوانستهنقشی را كه شایسته‌ی آن است ایفا کرده و در فعالیت‌های علمی بین‌المللی ارتباطی برقرارکند.
انتهای پیام

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/7137/پس-از-برجام-روابط-بین‌الملل-دانشگاه-شیراز-شتاب-گرفته-است
بستن   چاپ