پیام فارس
آیت‌الله دستغیب:
ریشه‌كنی آسیب‌های اجتماعی نیاز به پیگیری مجدانه دارد
چهارشنبه 19 مهر 1396 - 4:06:03 PM
ایسنا - اجتماعی
فارس آنلاین - نماینده مردم فارس در خبرگان رهبری و تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) با اشاره به اینكه آسیب‌های اجتماعی را نمی‌توان سریع ریشه‌كن كرد، گفت: آسیب‌های اجتماعی موضوعی است كه برای ریشه‌كنی آن باید پیگیری مجدانه داشت.
به گزارش ایسنا منطقه‌ی فارس به نقل از روابط عمومی آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) آیت‌الله سید علی‌اصغر دستغیب در دیدار فرمانده انتظامی و روسای پلیس‌های تخصصی فارس كه به مناسبت هفته‌ی ناجا انجام شد،‌ گفت: همه امور نسبی است اما این بدان معنا نیست كه ما وضع موجود را پذیرفته‌ایم.
رئیس هیئت امنای مجمع خیرین فرهنگ ساز و شهرساز شیراز با تأکید بر این که هیچگاه نمی‌گوئیم كوچکترین مفاسد را باید تحمل کنیم، گفت: به هیچ وجه کوتاه آمدن و تحمل کردن جرائم و مفاسدی که روزانه شاهد هستیم و هستید را تاب نخواهیم آورد، اما عده‌ای این را بهانه قرار می‌دهند تا میراث شهدا و این همه مجاهدت‌هایی که در این راه انجام شده است، نادیده گرفته شود .
قائم مقام جامعه روحانیت شیراز ادامه داد: عده‌ای این گونه بیان می‌كنند که چرا مشکلات، فساد و گناهان در جامعه اسلامی وجود دارد در حالی که این گونه امور با ماهیت انقلاب اسلامی سازگاری ندارد و این با حکومت عدل علوی و جامعه مهدوی فاصله بسیار دارد.
او با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، گفت: ما در دامنه كوهی قرار داریم كه حضرت علی(ع) در قله آن است، برای رسیدن به این قله در تلاش هستیم و این‌یک واقعیت مشهود است.
آیت‌الله دستغیب با اشاره به کلام امام علی (علیه‌السلام) در نامه به مالک اشتر، گفت: لفظ جنود در این نامه همان نظام‌گری در حکومت به معنای اهم است. در بخشی از جملات امام علی (علیه‌السلام) اعتقاد خاصی بر نیروی انتظامی است که این‌ها دژهای محکم برای مردم هستند و لفظ رعیت در این بیانات به معنای مردم است .
او گفت: وقتی حسن رفتار و گفتار یک فرد شیعه مدنظر قرار می‌گیرد زینت بخش امامش است چرا که پیرو آن پیشوا محسوب می‌شود و این اهمیت دارد؛ در اصل انسان عزت دارد، اما هستند عزیزانی که این عزت را در جامعه با برقراری امنیت بین مردم بارز و آشکار می‌کنند .
قائم مقام جامعه روحانیت شیراز خاطرنشان کرد: در روایات گفته شده «تخلّقوا باخلاق الله» به اخلاق الهی متخلق شوید و این مربوط به همه افراد در همه جایگاه‌هاست؛ ما در جایی که جایگاه عفو و رحمت است باید باملایمت و در جایی که اشد المعاقبین است باید شدیدترین عقوبت کنندگان باشیم؛ همان گونه که به این مطلب به صراحت در دعای افتتاح اشاره شده است.
آیت‌الله دستغیب با تاكید براینكه ثابت بودن نوع رفتار در شرایط مختلف خلاف اخلاق الهی است، گفت: اگر همه جا بخواهیم بحث عفو و رحمت را به عنوان اینکه خلق نیکو و کریم محسوب می‌شود مطرح کنیم، این خلاف کلام معصوم(ع) است.
او با بیان اینكه این نكته ریشه قرآنی دارد،‌ گفت: باید دید ارحم الراحمین بودن خدا برای کجاست، همچنین اگر انسان بخواهد همه جا تحت عنوان قاطعیت، اشد المعاقبین باشد و با عتاب حرکت کند این نیز غلط است؛ انسان باید بداند که کجا کدام رفتار را نشان دهد و این مهم نیاز به آموزش و کارشناسی دارد.
آیت‌الله دستغیب ادامه داد: در حالت کلی مطلب روشن است و انسان‌هایی که مومن هستند و متجری نبوده و قصد قانون‌شکنی ندارند کسانی هستند که باید با آنها با رأفت اسلامی برخورد شود .
تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) با بیان این که اگر جایی که جایگاه عتاب و قاطعیت به معنای خاص است، بحث رحمت و رافت مطرح شود خلاف حکم قرآن است، گفت: اینجا جایی نیست که اگر قرار است کسی حد بر او جاری یا قصاص شود در اجرای حکم به حالت رحمتِ برخواسته از دل عمل كنیم؛ قصاص برای حیات جامعه است و کسی که با آن مشکل داشته باشد طالب حیات در جامعه نیست .
آیت‌الله دستغیب همچنین گفت: جای شکر است آنهایی که در هر دو زمان نظام طاغوت و نظام اسلامی زیسته‌اند، خوب می‌فهمند که خداوند منّان با این مردم چه کرده و چه نعمتی به آنها عطا فرموده است.
انتهای پیام

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/7471/ریشه‌كنی-آسیب‌های-اجتماعی-نیاز-به-پیگیری-مجدانه-دارد
بستن   چاپ