پیام فارس
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس:
الگوپذیری از حضرت زهرا(س) تشویق شود
شنبه 20 بهمن 1397 - 13:21:33
پیام فارس - شیراز- مدیر کل تبلیغات اسلامی فارس گفت: نباید جایگاه قدسی حضرت زهرا(س) را چنان بالا برد که برای جامعه به منظور الگوپذیری قابل دسترس نباشد، بلکه باید با پررنگ کردن جایگاه فرشی حضرت زهرا(س) که ازدواج، همسرداری و تربیت فرزند است نسل جوان را به تبعیت از وی تشویق کرد.
حجت‌الاسلام محمدصادق مهرابی شنبه 20 بهمن ماه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه بانوان کشور و همه مردم ایران عزادار ایام سوگواری و اندوه حضرت فاطمه زهرا (س) هستند، عنوان کرد: اسلام از منظر جایگاه انسانیت هیچ تفاوتی بین زن و مرد قائل نیست.
وی افزود: جریان‌های بسیاری برخلاف دیدگاه اسلام، نگاهی تحقیرآمیز به جایگاه زن دارند و در اعصاری از تاریخ دختران را زنده به گور می‌کردند یا اگر مردی به مرگ طبیعی می‌مرد، همسرش را با او زنده‌زنده دفن می‌کردند، در این جوامع وجود زن طفیلی بود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی فارس ابراز داشت: اسلام برای ارج نهادن به جایگاه زنان سوره ای از قرآن را با نام زنان نامگذاری کرد و شان نزول برخی از سوره‌ها نیز درباره زنان است.
وی با اشاره به علاقه پیامبر(ص) به حضرت فاطمه (س) اظهار کرد: پیامبر (ص) دست مبارک دختر خود را به‌منظور تکریم به جایگاه زن می بوسد و این حرکت به نوعی جایگاه برتر زن را در فلسفه اسلام نشان می‌دهد.
مهرابی حضرت زهرا (س) را مدار تربیت در کانون نبوت و امامت خواند و بیان داشت: جایگاه ایشان از منظر‌های گوناگون قابل بررسی، تبیین و تحلیل است.
وی افزود: یکی از مشکلات جدی امروز در جامعه ما فاصله گرفتن از سبک زندگی حضرت زهرا (س) در زمینه‌های اجتماعی است.
مهرابی افزایش آمار طلاق و ناسازگاری در خانواده ها را نبود الگوی مطلوب و سبک زندگی مناسب عنوان کرد و گفت: این وضعیت باعث شده آمار ازدواج‌های موفق کاهش یابد و زندگی‌ها ناپایدار شود.
این روحانی معرفی ابعاد گوناگون شخصیتی حضرت زهرا (س) را در ایام سوگواری ایشان برای بانوان و دختران ضروری دانست و گفت: شخصیت و شأنیت حضرت زهرا باید به گونه‌ای به مردم معرفی شود که بتوان بهره کافی را از ایشان برد.
فاطِمه(س) مشهور به فاطمه زهرا دختر پیامبر اسلام(ص) از خدیجه کبری(س) و همچنین همسر امام علی(ع) است. ایشان یکی از پنج تن آل عبا بود.
زهرا، بَتول، سیده نساء العالمین از جمله القاب حضرت فاطمه(س) و اُمّ اَبیها کنیه مشهور ایشان است.
سوره کوثر، آیه تطهیر، آیه مودت، آیه اطعام و احادیثی چون حدیث بَضعه در شأن و فضیلت حضرت فاطمه نازل و نقل شده‌اند. پیامبر(ص) حضرت فاطمه را برترین زن در دو عالم معرفی کرده و خشم و خشنودی او را خشم و خشنودی خداوند دانسته است.
ایشان بنابر روایت مشهور در سوم جمادی الثانی سال 11 هجری قمری به شهادت رسید. پیکر دختر پیامبر(ص) به سفارش خود او، شبانه و مخفیانه دفن شد و مدفنش هیچ‌گاه مشخص نشد.
7375 / 1876

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/79592/الگوپذیری-از-حضرت-زهرا(س)-تشویق-شود
بستن   چاپ