پیام فارس
مدیرعامل کارخانجات مخابراتی ایران مطرح کرد:
راه اندازی پارک اقتصاد دیجیتال در آی تی ام سی شیراز
سه شنبه 24 ارديبهشت 1398 - 18:01:45
پیام فارس - مدیرعامل کارخانجات مخابراتی ایران (ITMC) از ایجاد پارک اقتصاد دیجیتال در شیراز، تاکید کرد که در آینده نزدیک این صنعت کارخانه نوآوری کشور راه اندازی خواهد شد.
به گزارش ایسنا منطقه فارس، عبدالرضا رضوانی سه‌شنبه 24 اردیبهشت در یک کنفرانس خبری که درآستانه روز ارتباطات و روابط عمومی برگزار شد، با اشاره به کاهش بدهی یکهزار و 510 میلیارد ریالی این شرکت به بانک تجارت، عنوان کرد: 60 میلیارد ریال از این بدهی به شکل نقدی تسویه شده و یکهزار و 450 میلیارد ریال آن نیز تقسیط شده است .
وی بیان کرد: کارخانجات مخابراتی ایران در دو سال گذشته در اولین اقدام بدهی کلان بانکی را تعیین تکلیف کرد که بزرگترین بدهی به بانک تجارت به مبلغ دو هزا و 410 میلیارد ریال بود که موفق شدیم نزدیک به 515 میلیارد ریال از سود بدهی را کاهش دهیم و به شرط خوش حسابی نیز نزدیک به 390 میلیارد ریال از جرائم بدهی کاهش می‌یابد .
این فعال صنعتی افزود: سال گذشته برای پرداخت بدهی این شرکت به بانک تجارت سه سال تنفس گرفتیم که تا اسفند 99 ادامه دارد و هفت سال نیز تقسط پلکانی تعیین شده است .
مدیرعامل کارخانجات مخابراتی ایران ادامه داد: بدهی این شرکت به بانک صنعت و معدن نیز در اواخر سال گذشته تعیین تکلیف شد اما بدهی ما به بانک اقتصاد نوین متاسفانه هنوز تعیین تکلیف نشده است .
رضوانی با بیان اینکه بانک اقتصاد نوین در دو مرحله یک میلیارد و 409 هزار یورو گشایش اعتبار اسنادی انجام داده و با وجود اینکه منشا ارز از منابع داخلی بانک بوده نه صندوق توسعه ملی اما بانک می‌گوید بدهی شرکت بدهی ارزی است و باید ارز پرداخت کنید، گفت: جای سوال اینجاست که چطور بدهی ارزی با 33 درصد سود پرداخت کنیم؟
وی اظهار کرد: اگر بدهی شرکت به بانک اقتصاد نوین ریالی محاسبه شود زیر 10 میلیارد تومان است اما اگر ارزی محاسبه شود 25 میلیارد تومان باید پرداخت کنیم .
به گفته مدیرعامل کارخانجات مخابراتی ایران، تنها بدهی این شرکت که تعیین تکلیف نشده بدهی به بانک اقتصاد نوین است و همین موضوع سبب شده که برای شرکت بدهی غیرجاری ثبت شود و برای دریافت ضمانت‌نامه، تسهیلات و غیره با مشکل روبه‌رو شویم .
رضوانی همچنین با بیان اینکه سهام شرکت ITMC در 85 در بورس پذیرفته، یادآور شد: کارخانجات مخابراتی ایران در حال حاضر 14 هزار و 800 سهامدار حقیقی و حقوقی دارد که سهامداران آن در هفت ماه گذشته 220 درصد سود کرده‌اند .
وی 35 درصد سهام این شرکت را متعلق به سهام عدالت، 11 درصد را مربوط به سهام شرکت سرمایه‌گذاری آتیه دماوند و 53 درصد هم سهام شناور اعلام کرد که سهام بازار بورس نیز شامل همین سهام شناور می‌شود .
وی با اشاره به راه‌اندازی پارک اقتصاد دیجیتال در شیراز و کارخانه نوآوری کشور در این شرکت در آینده‌ای نزدیک نیز گفت: با پیشنهاد وزیر اطلاعات برای ایجاد پارک اقتصاد دیجیتال در کارخانه ITMC و طی بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از این شرکت تفاهم‌نامه اولیه برای انجام این کار تنظیم و کنسرسیومی در این زمینه تشکیل شد و قرار است تا چندماه آینده ITMC به پارک اقتصاد دیجیتال یا دومین کارخانه نوآوری کشور (استارت‌آپ فکتوری) تبدیل شود .
رضوانی همچنین گفت: کارخانه ITMC سال گذشته به عنوان واحد نمونه کشوری انتخاب و به دلیل تولید جهار محصول دانش‌بنیان به عنوان بزرگترین شرکت دانش‌بنیان معرفی شد .
وی ادامه داد: این مجموعه در 52 سال فعالیت اولین تولیدکننده تجهیزات مخابراتی کشور و برترین شرکت در این زمینه بوده است .
مدیرعامل کارخانجات مخابرات ایران با بیان اینکه ITMC سال گذشته بزرگترین مناقصه کشور در زمینه پاور به ارزش 830 میلیارد ریال برنده شده است، افزود: قرارداد این مناقصه در مرحله مبادله قرار دارد .
رضوانی ادامه داد: برای این پروژه که 9 ماهه باید تحویل دهیم پیش‌بینی ایجاد اشتغال جدید برای 230 نفر شده که تاکنون 40 نفر از آنها جذب شده‌اند و امید است با وجود افزایش هزینه‌های نیروی انسانی برای جذب مابقی افراد نیز با مشکل روبه‌رو نشویم و دولت مشوق‌هایی در این زمینه برای بنگاه‌ها در نظر بگیرد .
وی یادآور شد: کارخانجات مخابراتی ایران در دهه 70 تا اویل دهه 90 نتوانست خود را با تغییرات تکنولوژی وفق دهد و دوره افولی را طی کرد و از بازار جا ماند اما در یکی دو سال گذشته با استراتژی جدید اتفاقات خوبی افتاده است .
مدیرعامل کارخانجات مخابرات ایران همچنین در بخشی دیگر از سخنان خود به عدم پایبندی مدیران ایران خودرو به تعهدات خود اشاره و در این باره بیان کرد: طبق توافقی که مدیران وقت این کارخانه با مدیران ایران خودرو داشتند قرار بود سه خط تولید خودرو در فاز دوم کارخانجات مخابراتی ایران به صورت مشترک ایجاد شود اما مدیران ایران خودرو به تعهدات خود عمل نکردند .
رضوانی با بیان اینکه تنها یک خط مونتاژ به استان فارس منتقل شد و خطوط تولید دیگر که در توافق نامه میان مدیران این دو بنگاه صراحتا به آن اشاره شده است تاکنون ایجاد نشده است، گفت: کارخانه‌های مخابراتی ایران سرمایه خود را در این فعالیت مشترک آورده اما ایران خودرو هیچگونه آورده سرمایه ‎ ای به این طرح مشترک نداشته است .
انتهای پیام

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/86165/راه-اندازی-پارک-اقتصاد-دیجیتال-در-آی-تی-ام-سی-شیراز
بستن   چاپ