پیام فارس
رئیس مجمع نمایندگان فارس: بخش عمده تاخیر پروازها به سوء مدیریت باز می گردد
چهارشنبه 22 خرداد 1398 - 20:08:13
پیام فارس - شیراز- رئیس مجمع نمایندگان استان فارس گفت: بخش عمده تاخیر و لغو پروازهای شرکت های مختلف هواپیمایی کشور به سوء مدیریت و نداشتن برنامه باز می گردد.

بهرام پارسایی، چهارشنبه در آئین رونمایی از طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) در شیراز، علت حضور نیافتن در مراسم معارفه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس را تأخیر تکراری پرواز یکی از ایرلاین‌ها عنوان کرد و افزود: بر اساس آمار اعلام شده در سال 96 شاهد 6 میلیون ساعت تأخیر در پرواز ایرلاین‌های کشور بوده‌ایم که این یک رقم شگفت انگیز است.
وی ادامه داد: البته ما نافی اثرات تحریم‌ها بر این تاخیرها نیستیم اما در آن مقطع زمانی تحریم‌ها برچیده شده بود و بنابراین نمی‌توان تمام علت تمام تاخیرها را متوجه تحریم‌ها دانست بلکه بی برنامه بودن مدیران و سو مدیریت را می‌توان علت اصلی دانست.
پارسایی، در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن تاکید بر لزوم رفع موانع پیش روی صنعتگران به ویژه در مقطع کنونی که کشور با تحریم مواجه است، گفت: در چنین شرایطی وارد آوردن فشار به صنعتگر و تولید کننده ظلم به این قشر و نوعی خود تحریمی است.
او اظهار داشت: در شرایطی که خواسته تولید کنندگان رفع موانع است، همه باید کمک کنیم که تولید کننده بتواند از این شرایط سخت عبور کند اما شاهد صدور بخشنامه‌های دست و پاگیر و متناقض هستیم.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه راه توسعه و پیشرفت کشور از مسیر هم افزایی، هماهنگی و همراهی صنعت و دانشگاه می‌گذرد، بیان کرد: استان فارس در بخش دانشگاهی ظرفیت‌های قابل توجهی دارد که باید از این ظرفیت به خوبی بهره گرفت.
پارسایی اضافه کرد: در این استان گروه‌های مختلف با اختلاف نظرها و سلایق متفاوت حضور دارند اما باید همگی فارغ از هرگونه نگاه سیاسی و جناحی با همکاری و همدلی برای تحقق اهداف حرکت کنیم.
وی بیان داشت: مجمع نمایندگان استان فارس این آمادگی و توانایی را دارد که با همکاری و همراهی همه مسئولان و مدیران استانی، فارغ از مسائل و رویکرد سیاسی برای توسعه این استان همکاری کند.
نداشتن مهارت، مانعی در راه جذب دانش آموختگان دانشگاه‌ها در بخش تولید است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس نیز در این آئین، نداشتن مهارت را یکی از موانع اصلی در راه جذب دانش آموختگان دانشگاه‌ها در بخش تولید دانست و گفت: طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) کمک می‌کند که دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی قبل از ورود به بازار کار از مهارت‌های لازم برخوردار شوند.
یدالله رحمانی افزود: علاوه بر این، صنعت و واحدهای تولیدی هم می‌توانند با اجرای این طرح از توان و قابلیت‌های این نیروها استفاده کنند و در حقیقت این خود معادله‌ای برد برد هم برای بخش صنعت و هم برای آموزش عالی است.
او ادامه داد: همچنین این طرح می‌تواند یک گام مثبت برای راه اندازی واحدهای تحقیق و توسعه در واحدهای تولیدی باشد.
وی، دانش بنیان کردن اقتصاد را از سیاست‌های محوری اقتصاد مقاومتی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب دانست و بیان کرد: اجرا و عملیاتی شدن طرح توانمند سازی و توسعه اشتغال پایدار می‌تواند در این زمینه نیز گره گشا باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، در بخش دیگری از سخنان خود، روند توسعه شرکت‌های دانش بنیان این استان در دولت تدبیر و امید را خوب ارزیابی کرد و افزود: امروز هسته‌های فناور استان از حدود 270 هسته به حدود 800 هسته رسیده است.
رحمانی گفت: همچنین شرکت‌های دانش بنیان استان فارس که مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته‌اند از پنج شرکت به 153 شرکت افزایش یافته‌اند.
وی ادامه داد: محصولات تجاری سازی استان نیز از 180 محصول به حدود 2 هزار محصول رسیده و استان فارس در بحث شاخص‌های دانش بنیان هم اینک در رده چهارم قرار گرفته که اما هدف گذاری ما قرار گرفتن در بین سه استان نخست کشور است.
طرح ملی توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار به تقویت کارآفرینی می‌انجامد
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس هم گفت: طرح ملی توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) به تقویت کارآفرینی، اشتغالزایی و افزایش فرصت‌های شغلی جدید می‌انجامد.
حمید رضا ایزدی افزود: از دیگر اهداف اجرای این طرح می‌توان به جهت دهی و هدایت پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی، ارتقای سطح مهارت دانشجویان و سربازان تحصیل کرده، فراهم کردن زمینه‌های رسوخ دانش و فناوری‌های جدید در بنگاه‌های اقتصادی و افزایش بهره وری در بخش تولید صنعتی و خدمات اشاره کرد.
وی ادامه داد: این طرح با محوریت معاونت آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت و با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ستاد کل نیروهای مسلح و در سه بخش برای دانش آموختگان مشمول خدمت سربازی که تمایل دارند دوران خدمت سربازی خود را در بنگاه‌های اقتصادی بگذرانند، دانشجویان تحصیلات تکمیلی که مایل هستند پایان نامه‌های خود را به صورت مساله محور انجام دهند و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزش عالی و پژوهشی که راغبند در قالب طرح پسا دکترای صنعتی، فرصت مطالعاتی در بنگاه‌های صنعتی و معدنی و انجام پروژه‌های مستقل یا مشترک فعالیت کنند، اجرا می‌شود.
او اظهار داشت: هدف اصلی از اجرای این طرح، توسعه دانش بینان بنگاه‌ها از طریق بهره مندی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی، ارتقای سطح مهارت دانش آموختگان مشمول خدمت سربازی و تقویت ارتباط و هم افزایی بین صنعت و دانشگاه است.
ایزدی گفت: سامانه این طرح هم اینک از طریق 2 دامنه به نشانی top.mimt.gov.ir و iranetop.ir در دسترس همگان است.
6122 / ‏‬ 6118

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/89453/رئیس-مجمع-نمایندگان-فارس--بخش-عمده-تاخیر-پروازها-به-سوء-مدیریت-باز-می-گردد
بستن   چاپ