گوشت بوقلمون گوشتي با کمترين سطح کلسترول
مقالات
بزرگنمايي:
جاويد بهروزين افزود: بالا بودن حجم توده گوشت قسمتهاي سينه و ران نسبت به حجم استخوان و در نتيجه ضايعات کمتر نسبت به گوشتهاي مشابه، ويژگي برجسته گوشت بوقلمون است.
وي با اشاره به پروتئين بالاي گوشت بوقلمون تشريح کرد: گوشت سفيد و بدون پوست بوقلمون، يک ماده غذايي با پروتئين بالا و چربي کم است، کساني که بايد غذاهاي کم چرب بخورند، ميتوانند از قسمت سفيد گوشت بوقلمون استفاده کنند.
بهروزين، گوشت بوقلمون را منبعي سرشار از فسفر دانست و ادامه داد: گوشت بوقلمون به عنوان منبعي سرشار از فسفر (14 درصد در 100 گرم گوشت) و پتاسيم (7 درصد در 100 گرم گوشت)، ماده غذايي مناسبي براي کودکان محسوب ميشود.
مدير طيور سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي يادآور شد: گوشت بوقلمون منبع خوبي از ويتامينهاي آ، ب1، ب3، ب6، ب12 و املاحي چون سلنيوم، منيزيم، مس، آهن، روي، پتاسيم و اسيدآمينه تريپتوفان به شمار ميرود.
بهروزين از برابري ميزان آهن موجود در گوشت بوقلمون در مقايسه با گوشت گوساله گفت و تاکيد کرد: گوشت بوقلمون مي تواند جايگزين بسيار مناسبي براي گوشت قرمز باشد و از لحاظ پروتئين با گوشتهاي قرمز و از لحاظ دارا بودن ميزان آهن نيز با گوشت گوساله برابري ميکند و ميتواند به عنوان يک گوشت با کيفيت در سبد پروتئيني خانوار قرار بگيرد.
-
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۵:۳۸ AM
-
۹۸۱ بازديد
-
ايسنا
-
جاوید بهروزین
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/1167/