جهرم تولیدکنندهی 35 درصد از لیموی لیسبون کشور
اقتصادي
بزرگنمايي:
فارس آنلاین - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم گفت: این شهرستان سالانه 35 درصد از کل محصول لیموی لیسبون(خارگی) کشور را تولید و به بازار عرضه می کند.
شهابی در گفت و گو با ایسنا منطقه فارس، گفت: بخش عمده ای از باغ های شهرستان جهرم را باغ های لیمو تشکیل می دهد به طوریکه این شهرستان تامین کننده بخش قابل توجهی از لیموی تازه خوری و آبگیری محسوب می شود.
او با تصریح اینکه شهرستان جهرم قطب لیموترش ایران است، گفت: در جهرم انواع لیموترش معمولی، لیسبون یا خارگی، پرشین یا فارسی(مصری) تولید و برداشت میشود .
شهابی با اشاره به اینکه لیموخارگی یا لیسبون یکی از اقلام مهم تولیدی لیموترش جهرم است، خاطر نشان کرد: لیموخارگی درشت، زرد و آبدار بوده و بیشتر به صورت تازهخوری مصرف میشود، اما ماندگاری بالای این محصول یکی از ویژگیهای آن است که شرایط خوبی برای صادرات این محصول را فراهم می کند.
مدیرجهادکشاورزی جهرم گفت: سال 1394 سطح زیر کشت لیموترش در این شهرستان پنج هزار هکتار بوده که از این میزان هزار و 500 هکتار به کشت لیموی لیسبون یا خارگی اختصاص داشته است.
او گفت: سال 1392 بیش از 2 هزار و دویست هکتار از باغهای شهرستان جهرم به کاشت لیموی لیسبون، اختصاص داشت که از این سطح 60 هزارتن لیموی خارگی به دست میآمد .
مدیر جهادکشاورزی فارس یادآور شد: لیموی لیسبون، درشت، کشیده، گوشتی با پوستی کلفت و حاوی اسید بسیار است .
شهابی خاطرنشان کرد: یکی از محاسن این رقم لیمو، تراکم میوه در مرکز درخت است که آن را از گزند سرما و گرما، مصون میکند .
به گفتهی مدیر جهادکشاورزی شهرستان جهرم کار برداشت این محصول از اواسط آذر ماه آغاز و تا اواخر اردیبهشت ماه سال بعد ادامه دارد .
انتهای پیام
-
پنجشنبه ۱۴ دي ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۹:۴۸ PM
-
۱۴۱ بازديد
-
ایسنا - اقتصادی
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/12000/